Projectontwikkelaar

Vacature

Unicas bouwt als promotor en aannemer nieuwbouwwoningen en appartementsgebouwen in Vlaanderen. Momenteel lopen er een 70-tal werven. Unicas is een groeiend bedrijf met een multi-disciplinair team waarbij je de nodige omkadering krijgt, je jezelf kan ontplooien en je zelf initiatief mag en kan nemen. Aangezien de activiteit sterk toeneemt zoeken wij bijkomende gedreven medewerk(st)ers om de groei van het bedrijf te bestendigen. Unicas biedt een leuke, positieve werkomgeving met talentvolle collega’s. Unicas biedt een aantrekkelijk salaris dat in evenredigheid staat met je kunnen en groeipotentieel.

Functie:

Binnen een dynamisch team van professionals werk jij mee aan de realisatie van appartementsontwikkelingen. Van zodra de eigendom verworven is, kom jij mee aan de wieg te staan van het project. Jij onderzoekt de ontwikkelingsmogelijkheden en werkt deze uit tot een uitvoerbare bouwaanvraag. Jij staat in voor de projectontwikkeling en toetst de haalbaarheid ervan. Jij bent mee de motor achter het project en zoekt mee met welke onderaannemers we in zee gaan.

Profiel:

Je bezit een masterdiploma industrieel/burgerlijk ingenieur bouwkunde of architectuur of gelijkwaardig door relevante ervaring. Je bent hands-on en niets is teveel om je project te realiseren. Je bent fier op je werk en kan goed in team werken. Je hebt een grote affiniteit met projectontwikkeling en beschikt over enkele jaren relevante ervaring. Je beheerst vlot een 2D-tekenprogramma (Autocad, Vectorworks,…) alsook de gebruikelijke MS-Office toepassingen.

Indien je er na het lezen van deze vacature van overtuigd bent dat ze voor jou werd geschreven, aarzel dan niet om ons te contacteren via patrick.vanbourgognie@unicas.be

Graag ontvangen we via dit mailadres je CV. Het spreekt voor zich dat je reactie vertrouwelijk wordt behandeld.