Galmaarden

Kapellecauter

Status
Verkocht

Adres
Kapellestraat 6 - 1570 Galmaarden


  • Lichtrijke nieuwbouwappartementen
  • Afwerking naar keuze
  • Ruime privéterrassen
  • 6% BTW*

Je nieuwe thuis in Galmaarden

Residentie Kapellecauter, dat zijn 20 zonovergoten moderne appartementen voor jouw unieke woonervaring. De troeven van dit project zijn legio. Door de rust van deze landelijke gemeente die in de regio toch een kernfunctie vervult, de nabijheid van winkels en recreatievoorzieningen én aanwezigheid van ruime terrassen is het hier heerlijk wonen.

Elk appartement geniet van veel lichtinval, een doordachte indeling en een afwerking naar keuze. Daarbovenop beschikt elk appartement over minstens één privé-terras. Het gebruik van duurzame en energie-efficiënte materialen maakt het plaatje helemaal compleet. We kunnen met trots kunnen zeggen dat dit project uniek is voor deze regio.

Benieuwd naar alle details? Of maak je graag kennis met onze manier van werken? In een persoonlijk gesprek nemen we graag de tijd om je woondroom helemaal door te spreken. Neem zeker contact op, onze bouwadviseurs informeren je graag.

*Indien je voldoet aan de voorwaarden die hiertoe zijn opgelegd. Voor zover de gunstmaatregel looptNadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Contacteer ons

Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op

Wonen in het hart van Galmaarden

De keuze voor Residentie Kapellecauter als jouw woonplek in Galmaarden, dat is wonen in de buurt van alle voorzieningen. Supermarkten liggen op wandelafstand. De wekelijkse markt vind je vlak om de hoek. Maar ook voor de bibliotheek, delicatessenzaken, banken, scholen of de fitness hoef je je niet ver te verplaatsen. Geniet je van de voordelen van een regionaal centrumdorp in een rustige woonomgeving. Daarnaast geniet je gratis en onbeperkt van de prachtige natuur van het prachtig glooiende Pajottenland. Een paradijs voor gezinnen en sportievelingen.

Interesse?
Neem nu contact op