Wezembeek-Oppem

Terra Verde

Status
Te koop

Adres
Molenweg 8 - 1970 Wezembeek-Oppem


  • Eigentijdse nieuwbouwappartementen
  • 2 of 3 slaapkamers
  • Prachtig aangelegde tuin

Residentieel wonen in een uniek groen kader

Centraal gelegen in Wezembeek-Oppem, op een boogscheut van Brussel en alle grote invalswegen, bevindt zich Terra Verde. Dit stijlvol woonproject omvat 22 twee- en drieslaapkamer-appartementen. De standaard voorziene materialen zijn zowel esthetisch als kwalitatief van het hoogste niveau.

Alle appartementen hebben één of meerdere zeer ruime terrassen van waar je uitkijkt op de prachtig aangelegde tuin: een sterk staaltje tuinarchitectuur van de hand van de gerenommeerde landschapsarchitect Wirtz. Je wagen staat veilig gestald in de ondergrondse garage van het gebouw. Wonen in Terra Verde is tevens future-proof. Elk appartement beschikt over een eigen warmtepomp, zodat de technieken van morgen als standaard van vandaag worden gehanteerd.

Bekijk appartementenCarl De Beule
Nadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Contacteer ons

Luc De Puysseleir, Kati De Ro, Nadine Plas & Carl De Beule

0488 300 301
Neem nu contact op

Ontdek dit project


Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Parking 4
Grondopp. van 19 m2
€ 35.700 *
Parking 25
Grondopp. van 32 m2
€ 40.800 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Thuiskomen in Wezembeek-Oppem

Ons appartementencomplex Terra Verde is gelegen in Wezembeek-Oppem, een faciliteitengemeente in Vlaams-Brabant. In Wezembeek-Oppem kan je nog het echte dorpsgevoel ervaren, terwijl je je op een boogscheut van Brussel bevindt. Dankzij een vlotte verbinding met tal van snelwegen zijn de woningen de perfecte uitvalsbasis om 's avonds rustig thuis te komen na het werk.

  • Op 10 km van Brussel
  • Tal van recreatiemogelijkheden
  • Gezellige dorpssfeer

Interesse?
Neem nu contact op