Boom

's Herenbaan

Vanaf
€528.366

Adres
's Herenbaan 69 - 2850 Boom


  • Halfopen en gesloten woningen
  • Landelijke architectuur
  • Groene omgeving
  • Vlotte verbinding naar Brussel en Antwerpen

Landelijke klasse voor een warme thuis!

Langs de met bomen omzoomde ’s Herenbaan te Boom, biedt Unicas U de laatste van drie woningen in een warm-landelijke architectuur. Het ontwerp, dat naast tijdloze klasse ook ruimte en intimiteit garandeert, maakt van deze woning een architecturale parel.

Maar naast de esthetiek blinkt deze gesloten woning uit door haar energetische prestaties. Immers, voor Unicas zijn energiezuinigheid en duurzaamheid zijn geen holle begrippen. Een verzorgde uitvoering van de isolatie en de in basis voorziene zonnepanelen zorgen voor een EPB score die ver onder de gangbare norm ligt.

Omwille van de ligging, vormt deze woning een ideale uitvalsbasis naar Antwerpen en Brussel. Met scholen, winkels en recreatiemogelijkheden binnen handbereik is Boom perfect gelegen om wonen, werken en een harmonieus gezinsleven met elkaar in balans te brengen. Klik gerust door naar de plannen van deze schitterende woning.  

Is je interesse gewekt?  Of plan je graag een bezoek?  Neem dan snel contact met ons op.  Onze bouwadviseurs kijken ernaar uit je de troeven van deze uitzonderlijke woning te tonen.

Bekijk woningenCarl De Beule
Luc De Puysseleir

Contacteer ons

Luc De Puysseleir & Carl De Beule

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 1 Woning beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Verkocht Lot 002 Verkocht
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Lot 002 Gesloten bebouwing
Woonopp. van 196 m2
Grondopp. van 305 m2
€ 528.366 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Landelijk wonen in een levendige streek

Onze woningen in landelijke stijl komen perfect tot hun recht in de met bomen bezaaide 's Herenbaan. De locatie is ideaal voor gezinnen of mensen die simpelweg van een groene omgeving houden. De woningen bevinden zich op wandelafstand van het gemeentelijk park en dicht in de buurt van Provinciaal Recreatiedomein De Schorre. Het bruisende Boom bevat bovendien alle recreatievoorzieningen die je maar kan wensen. Daarnaast zijn deze huizen ook prima gelegen als uitvalsbasis voor Antwerpen en Brussel.

  • Groene omgeving
  • Veel recreatiemogelijkheden
  • Op 30 km van Brussel

Interesse?
Neem nu contact op