Gooik

Professor Heymansstraat

Vanaf
€541.150

Adres
Professor Heymansstraat - 1755 Gooik


  • vloerverwarming
  • warmtepomp lucht-water
  • 7 zonnepanelen

 

Zicht op velden.

Op een steenworp van het rond punt “de drie hamers” in Gooik, stelt Unicas U deze strak-moderne viergevel-villa voor.

De woning kijkt uit over een oninneembaar vergezicht over de velden van het Pajottenland.  

Deze architecturale parel beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers, en een grote leefruimte met open keuken.  Een grote berging en twee toiletten ronden het plaatje af.

Gaat je voorkeur eerder uit naar de warme tinten van een rood-genuanceerde baksteen in combinatie met brons geanodiseerd aluminium schrijnwerk, of zie je jouw woning toch liever in de strakke kleurstelling wit-zwart? Aan jou de keuze. Beide alternatieven zijn in dit ontwerp evenwaardig. We kijken ernaar uit van jou te horen hoe we je woning mogen bouwen.

Comfort met een grote C

Het uitgelezen materiaalgebruik, en de verfijnde architectuur zijn indicatief voor het niveau van de technieken waarmee deze woning is uitgerust. Ze is voorzien van  een balansventilatie-systeem type D, vloerverwarming, een warmtepomp lucht-water en een batterij van 7 zonnepanelen. Daarmee garandeert Unicas een behaaglijk binnenklimaat, en blijft de energie-factuur ook aangenaam laag.

Bekijk woningenCarl De Beule
Nadine Plas
Luc De Puysseleir

Contacteer ons

Luc De Puysseleir, Nadine Plas & Carl De Beule

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 1 Woning beschikbaar
Klik op het lot of de woning


1
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
1 Open bebouwing
Woonopp. van 157 m2
Grondopp. van 1041 m2
€ 541.150 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Wonen - werken – winkelen

Hoewel je in deze villa “op de buiten” woont, is ze door haar ligging ideaal ontsloten naar steden als Ninove, Halle en Aalst. Ook de verbinding naar de grote verkeersassen die toegang geven tot de grote stedelijke centra van het land zijn makkelijk bereikbaar. Bovendien is winkelen een koud kunstje, met een supermarkt om de hoek. Scholen, openbaar vervoer en alle voorzieningen zijn bovendien vlakbij, gezien de centra van Gooik en Lennik op een steenworp van je woning gelegen zijn.

Is je interesse gewekt over deze unieke villa? Neem dan snel contact met ons op. Onze bouwadviseurs kijken ernaar uit U de unieke troeven van deze woning verder toe te lichten.

Interesse?
Neem nu contact op