Gooik

Gooik Terlo Lot 4

Status
Verkocht

Adres
Terlostraat - Gooik


  • vloerverwarming
  • warmtepomp lucht-water
  • 7 zonnepanelen

Comfortabel, duurzaam, en instapklaar.

In het schilderachtige Gooik, langsheen de Terlostraat, stelt Unicas U deze woning in strak-moderne architectuur voor.

De woning kijkt uit over een oninneembaar vergezicht over de velden van het Pajottenland.  

Deze architecturale parel beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers, en een grote leefruimte met open keuken.  Een grote berging en twee toiletten ronden het plaatje af.

Comfort met een grote C

Het uitgelezen materiaalgebruik, en de verfijnde architectuur zijn indicatief voor het niveau van de technieken waarmee deze woning is uitgerust. Ze is voorzien van  een balansventilatie-systeem type D, vloerverwarming, een warmtepomp lucht-water en een batterij van 7 zonnepanelen. Daarmee garandeert Unicas een behaaglijk binnenklimaat, en blijft de energie-factuur ook aangenaam laag.

 

Benieuwd naar meer info over deze woning? Of plan je graag een bezoek? Aarzel niet ons te contacteren. Onze bouwadviseurs helpen je graag verder: 0488 300 301.Terlo, da’s wonen, werken, studeren en ontspannen.

De woningen in Terlo spelen maximaal in op de verwachtingen van jonge gezinnen. Alle centrumgemeenten uit het Pajottenland liggen op beperkte afstand, en alle grote uitvalswegen naar de grote steden van het land zijn eveneens vlot bereikbaar.  Het is overigens goed wonen in Gooik, dat met winkels, scholen en de vele recreatiemogelijkheden zijn rol als centrumgemeente van het Pajottenland ruimschoots waarmaakt.

Interesse?
Neem nu contact op