Kortenberg

Frans Mombaersstraat

Vanaf
€516.029

Adres
Frans Mombaersstraat 160 A - 3071 Kortenberg


  • Alle grote verkeersassen op geringe afstand.
  • Ruime percelen
  • Buitenverhardingen en tuinen aangelegd.

Modern wooncomfort in een rustige buurt.

Unicas bouwt in de Frans Mombaersstraat te Kortenberg twee gekoppelde woningen in een hedendaags-moderne architectuur. Door een doordacht gebruik van lichte gevelstenen in verschillende dikte, krijgt de gevel een bijzonder speels en ritmisch cachet.

Binnenin heersen ruimte en licht. Door de grote raampartijen baden alle leefruimten in het daglicht, terwijl de hoge plafonds het gevoel van ruimte nog versterken. Tegelijkertijd zorgen deze grote raampartijen voor een prachtig zicht op de grote tuinen.

Elke woning heeft, naast een ruime leefruimte en keuken, drie slaapkamers en een ruime inrichtbare zolder, zodat er ruim plaats is voor je hobby, thuiswerk, of extra slaapkamers. De inpandige garage en berging maken het ruimteaanbod compleet.

Technieken op hoog niveau

De woningen aan de Frans Mombaersstraat zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze bieden ook een onvergelijkbaar wooncomfort. Hiertoe voorziet Unicas de woningen technieken die de technologie van de toekomst tot de standaard van vandaag meken. Door gebruik van zonnepanelen en hoogrendements- beglazingen blijft de energiefactuur ook laag.

Bekijk woningenNadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Contacteer ons

Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 1 Woning beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Verkocht Lot 2
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Lot 2 Halfopen bebouwing
Woonopp. van 207 m2
Grondopp. van 494 m2
€ 516.029 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Volledig ontzorgd.

Unicas verzorgt eveneens de aanleg van omheiningen, tuinen en terrassen, zodat de woning je werkelijk turn-key afgeleverd wordt.

Is je interesse gewekt en wil je meer vernemen over deze buitengewone woningen? Aarzel niet ons te contacteren. Onze bouwadviseurs nemen graag de tijd om je verder in te lichten.

Interesse?
Neem nu contact op