Kortenberg

Kammenhof

Vanaf
€565.601

Adres
Kammestraat 19 B - 3071 Kortenberg


  • Nabij openbaar vervoer
  • Rustige straat
  • School in de nabijheid
  • Alle grote verkeersassen op geringe afstand
  • Ruime percelen
  • Buitenverhardingen aangelegd

Ultiem wooncomfort in een rustige, groene omgeving.

Liefhebbers van een strakke architectuur, gekoppeld aan modern wooncomfort en een rustige omgeving komen in Kammenhof maximaal aan hun trekken.

In de Kammestraat te Kortenberg realiseert Unicas vier halfopen villas die uitblinken door hun sublieme architectuur. Een optimaal gebruik van ruimten en volumes maakt dat de architectuur als strak en toch speels wordt ervaren.

Binnenin heersen ruimte en licht. Door de grote raampartijen baden alle leefruimten in het daglicht, terwijl de hoge plafonds het gevoel van ruimte nog versterken. Tegelijkertijd zorgen deze grote raampartijen voor een prachtig zicht op de grote tuinen, waar je naast een rustig kabbelend beekje uitkijkt op een bos.

Technieken op hoog niveau

De woningen van Kammenhof zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze bieden ook een onvergelijkbaar wooncomfort. Door de zonnepanelen en speciale beglazingen blijft de energiefactuur ook laag.

Is je interesse gewekt en wil je meer vernemen over deze buitengewone woningen? Aarzel niet ons te contacteren. Onze bouwadviseurs nemen graag de tijd om je verder in te lichten.

Bekijk woningenNadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Contacteer ons

Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 1 Woning beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Verkocht Lot 2 Verkocht Verkocht
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Lot 2 Halfopen bebouwing
Woonopp. van 177 m2
€ 565.601 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Interesse?
Neem nu contact op