Niel

Damman

Vanaf
€366.050

Adres
Oud Veer - 2845 Niel


  • Charmante woonwijk
  • Veel groene zones
  • Aan de oever van de Rupel

Wonen op een unieke site

Op de oude Steenbakkerijsite Damman, aan de oever van de Rupel, worden 64 woningen gebouwd. Meer dan 30 woningen werden reeds gebouwd en zijn intussen bewoond, andere zijn nog in opbouw. Deze fantastische woonwijk bestaat uit half-open, gesloten en open bebouwingen. Met modern, hedendaagse en klassieke architectuur. De oude charme van de site, de mooie architectuur en de aandacht voor groene zones en kwaliteit van wonen, dragen bij tot een werkelijk aangenaam kader om in te wonen! Met woonvolumes voor ieders budget en smaak.

Bekijk woningenBepaal jouw eigen stijl

Op deze verkaveling bouwt Unicas geheel naar jouw smaak.

Ontdek onze inspiratiewoningen

Koen Heysselaer

Contacteer ons

Koen Heysselaer

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 1 Woning beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Lot 028
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Lot 028 Halfopen bebouwing
Woonopp. van 144 m2
Grondopp. van 154 m2
€ 366.050 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Een charmante woonwijk met een vlotte verbinding

Deze gloednieuwe woonwijk is gelegen aan de oevers van de Rupel.  De charmante gemeente Niel biedt een aangenaam kader om te leven en wonen. Dankzij zijn centrale ligging in de provincie Antwerpen is de gemeente ook de ideale uitvalsbasis naar grotere steden als Antwerpen, Mechelen of Sint-Niklaas. 

Interesse?
Neem nu contact op

Inspiratiewoningen voor deze verkaveling

Op deze verkaveling bouw je geheel volgens jouw wensen. Samen met onze architect & bouw-experts tekenen we jouw droomwoning. Laat je alvast inspireren door onze voorbeeldwoningen.