Oudergem

Lammerendrieslaan

Vanaf
€785.000

Adres
Lammerendrieslaan 67-71 - 1160 Oudergem


  • 3 gesloten bebouwingen
  • Eigen garage & tuin
  • Ruimte & intimiteit
  • Vlotte verbinding met Brussel

Moderne klasse voor een warme thuis!

Gelegen langs de Lammerendrieslaan te Oudergem geniet dit nieuwbouwproject alle troeven voor een toekomstgericht & duurzaam wooncomfort. De hedendaagse architectuur zorgt voor een tijdloze uitstraling dewelke in combinatie met kwalitatieve technieken & verfijnde afwerkingsmaterialen een zorgeloze toekomst verzekert.

Iedere woning is voorzien van een inpandige garage & eigen tuin zodat u als bewoner ieder moment geniet van ruimte & intimiteit. Het leefcomfort maakt van deze woningen architecturale parels.

Naast de esthetiek blinken deze gesloten woningen uit door hun energetische prestaties. Immers, voor Unicas zijn energiezuinigheid en duurzaamheid zijn geen holle begrippen. Een verzorgde uitvoering van de isolatie en de in basis voorziene warmtepomp met zonnepanelen zorgen voor een EPB score die ver onder de gangbare norm ligt.

Omwille van de ligging vormen deze woningen een ideale uitvalsbasis naar Brussel en omstreken. Met openbaar vervoer, scholen, winkels en recreatiemogelijkheden binnen wandelafstand is de locatie perfect gelegen om wonen, werken en een harmonieus gezinsleven met elkaar in balans te brengen. Meer ontdekken? Klik gerust door naar de plannen van deze schitterende woningen.

Bekijk woningenNadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir
Koen Heysselaer

Contacteer ons

Koen Heysselaer, Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 1 Woning beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Verkocht Verkocht Nr 71
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Nr 71 Gesloten bebouwing
Woonopp. van 214 m2
Grondopp. van 152 m2
€ 785.000 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Alle belangrijke voorzieningen zijn nabij. Zo is metrostation Demey op wandelafstand, Brussel centrum bereik je heel eenvoudig. Het Senypark is eveneens op wandelafstand zodat tot rust komen in het groen, behalve in de eigen tuin, ook kan.

  • Groene omgeving
  • Veel recreatiemogelijkheden
  • Op 8km van Brussel centrum

Interesse?
Neem nu contact op