Roosdaal

Profetenberg loten 21 en 22

Vanaf
€403.416

Adres
Profetenstraat - 1760 Roosdaal


  • Halfopen woningen
  • Energiezuinig
  • Rustige ligging

De charme van het leven op de buiten….

Ben je gecharmeerd door het golvende landschap dat het Pajottenland kenmerkt?  Dan stelt Unicas jou Profetenberg voor.  Op deze ydillische plek in Roosdaal bouwt Unicas aan een heel nieuwe woonbuurt die zich nestelt tegen één van de mooiste heuvelruggen van het Pajottenland.

Architectuur en woonkwaliteit gaan hand in hand.

De koppelvilla’s op loten 21 en 22 voldoen aan alle eisen van een modern en jong gezin.  De woonvertrekken baden in het licht door de grote raampartijen, en de ruime, open keuken is het centrum van het familieleven.  Verder beschikken deze eigentijdse woningen over drie slaapkamers en een mooi ingerichte badkamer.

Hoewel de architectuur en buitenmaterialen door Unicas met zorg op elkaar werden afgestemd, kies je zelf met welke materialen de woning wordt afgewerkt.  Een tegel op de vloer, of toch liever parket? Geen probleem.  Unicas begeleidt je in je keuzes, zodat je zelf je individuele stempel kan drukken op de afwerking van je woning.

Bekijk woningenCarl De Beule
Nadine Plas
Luc De Puysseleir

Contacteer ons

Luc De Puysseleir, Nadine Plas & Carl De Beule

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan


Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Lot 21 Halfopen bebouwing
Woonopp. van 139 m2
Grondopp. van 285 m2
€ 403.416 *
Lot 22 Halfopen bebouwing
Woonopp. van 144 m2
Grondopp. van 274 m2
€ 404.682 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Technieken op niveau.

Omdat Unicas de woningen bouwt, geniet je maximaal van de zorg die werd besteed aan de keuze van de technieken.  Zo beschikken deze woningen allen over een balansventilatiesysteem type D, een  vloerverwarmingssysteem op het gelijkvloers, en een set van zeven zonnepanelen.  Op die manier zorgt Unicas ervoor dat je investering duurzaam is en voldoet aan de eisen die vandaag aan woningen worden gesteld op het vlak van E- en S-peil.

Ben je benieuwd naar meer info over deze en andere woningen in Profetenberg?  Contacteer ons snel.  Onze bouwadviseurs kijken ernaar uit je te helpen bij de keuze uit onze verschillende woonconcepten op deze locatie. 

 

Interesse?
Neem nu contact op