Rotselaar

Rotselaar Langestraat

Vanaf
€436.887

Adres
Langestraat - 3111 Rotselaar


  • Energiezuinige nieuwbouw
  • Laag E-peil
  • Hoogwaardige afwerking

Moderne energiezuinige nieuwbouw te koop met geothermie

In de Langestraat realiseert Unicas een kleinschalig woonproject: 2 halfopen bebouwingen met strakke eigentijdse architectuur. De combinatie van een uiterst laag E-peil met een hoogwaardige afwerking (zo is bijvoorbeeld vloerverwarming inbegrepen in de prijs!) maakt dit een bijzondere plek om te wonen. Om uw energiefactuur onder controle te houden bieden wij u nu tijdelijk de voordelen van een lucht-water warmtepomp aan de prijs van een gasinstallatie! Mits een kleine opleg van 5000 euro bekom je zelfs een warmtepomp met geothermische diepteboring! Contacteer ons om alle details van ons erg volledig lastenboek te leren kennen.

De Langestraat ligt heel centraal, dicht bij Leuven en in de nabijheid van winkels, scholen en recreatiemogelijkheden. Kortom: een fantastische plek om thuis te komen in een woning aan een betaalbare prijs die elke energie stresstest doorstaat. Contacteer ons snel voor een afspraak, onze bouwadviseurs laten U graag uw nieuwe thuis ontdekken.

Bekijk woningenCarl De Beule
Nadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Contacteer ons

Luc De Puysseleir, Kati De Ro, Nadine Plas & Carl De Beule

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 1 Woning beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Lot 6 Verkocht Rotselaar - Winkelveldbaan - Rotselaar Winkelveldbaan
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Lot 6 Halfopen bebouwing
Woonopp. van 158 m2
Grondopp. van 507 m2
€ 436.887 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Een warme woonst in Rotselaar

Deze twee moderne woningen bevinden zich vlakbij het station van Wezemaal. Hier geniet je hedendaags wooncomfort. De locatie is de perfecte uitvalsbasis voor wie werkt in Leuven of Brussel.

  • Winkels en scholen in de buurt
  • Tal van recreatiemogelijkheden vlakbij
  • Op 35 km van Brussel

Interesse?
Neem nu contact op