Sint-Pieters-Leeuw

Zuunkouter

Vanaf
€379.599

Adres
Zuunveldstraat 1 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw


  • Top moderne architectuur
  • Woonwijk met 15 energiezuinige ééngezinswoningen
  • Woningen in halfopen en gesloten verband.
  • Super ligging naar wonen, werken en ontspannen.

Rustig wonen in een kindvriendelijke omgeving.

Strategisch gelegen in Sint-Pieters-Leeuw stelt Unicas U “Zuunkouter” voor.  Dit unieke woonproject omvat 15 moderne ééngezinswoningen in halfopen en gesloten verband.  Er werd bijzondere aandacht besteed aan de architectuur. De strakke en karaktervolle belijning wordt benadrukt door de selectie aan gevelmaterialen die worden gebruikt om aan deze woningen een bijzonder cachet te geven.  Tevens worden door het gebruik van de laatste technieken de normen van morgen tot de standaard van vandaag.  

Hoewel de woningen zich aan het eind van een rustige, doodlopende straat bevinden, zijn alle grote invalswegen naar Brussel en de ring binnen handbereik.  Tevens zijn winkels, scholen, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden op wandelafstand bereikbaar.

Bekijk woningenNadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir
Koen Heysselaer

Contacteer ons

Koen Heysselaer, Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 1 Woning beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Lot 14 Verkocht Sint-Pieters-Leeuw - Zuunveldstraat - Zuunveld L10
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Lot 14 Gesloten bebouwing
Woonopp. van 149 m2
Grondopp. van 301 m2
€ 379.599 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Modern wonen op een rustige locatie in Sint-Pieters-Leeuw

Zuunkouter bevindt zich aan de rand van Sint-Pieters-Leeuw, in een rustige en kindvriendelijke doodlopende straat.  Op een steenworp van de site vind je tal van winkels, scholen en recreatiemogelijkheden in het Pater Damiaanpark of de rozentuin in het Coloma-park.  Qua bereikbaarheid zit je goed in Zuunkouter met alle grote verkeersassen naar Brussel en Halle op een steenworp van de site.

Interesse?
Neem nu contact op