Sterrebeek

De Parkgaarde

Status
Binnenkort in verkoop

Adres
Ten Inde - 1933 Sterrebeek


  • Woonwijk met 27 woningen
  • Energie-efficiënt wonen
  • Uitstekende ligging

Uniek woonproject nabij Brussel

Midden in het dorpscentrum van Sterrebeek realiseert Unicas 27 woningen in open en halfopen verband, in een architectuur naar keuze van de klant. Voor de halfopen geschakelde woningen wordt getracht eenzelfde architectuur te hanteren per bouwblok, zodat de ene woning de andere architecturaal versterkt. Unicas biedt haar klanten de zekerheid van een verzorgde uitvoering en een duurzame energie-efficiënte woning. Hiertoe wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken, welke de normen van morgen tot standaard van vandaag maken. Sterrebeek is omwille van zijn unieke ligging, onmiskenbaar goed ontsloten naar het centrum van Brussel, en alle internationale instellingen, zoals EG en NATO. Zowel via snelweg als via openbaar vervoer, dat zich letterlijk op wandelafstand van de woningen bevindt, zijn de stad en de instellingen makkelijk en vlot bereikbaar. Vergeten we niet de nationale luchthaven van Zaventem, welke als poort naar de wereld fungeert, en bereikbaar is binnen 10 minuten met de wagen. Verder bevinden de Britse, Amerikaanse en Duitse scholen zich in de onmiddellijke omgeving van Sterrebeek, wat de omgeving bijzonder aantrekkelijk maakt bij het internationaal huurpubliek. Ook als investering scoort “De Parkgaarde” dus bijzonder goed. Omwille van zijn ligging in de dorpskern van Sterrebeek, zijn warenhuizen, bakkers, beenhouwers, apothekers, kledingwinkels en kindercrèches beschikbaar op wandelafstand van “De Parkgaarde”.

Bekijk woningenBepaal jouw eigen stijl

Op deze verkaveling bouwt Unicas geheel naar jouw smaak.

Ontdek onze inspiratiewoningen

Nadine Plas
Tim Van Impe
Luc De Puysseleir
Koen Heysselaer

Contacteer ons

Koen Heysselaer, Luc De Puysseleir, Tim Van Impe & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 1 Woning beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Ten Inde 21 (lot 13) Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Ten Inde 21 (lot 13) Open bebouwing
Open Villa
Binnenkort in verkoop*

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Een warme woonst met een uitstekende ligging

De ligging van ons woonproject De Parkgaarde is een van zijn grootste troeven. In Sterrebeek kan je nog genieten van een dorpsgevoel, terwijl Brussel slechts een boogscheut verwijderd is. Op minder dan tien minuten sta je bovendien op de luchthaven van Zaventem. De woningen zijn centraal gelegen in de dorpskern van Sterrebeek, waardoor je alles wat je nodig hebt te voet kan bereiken.

Interesse?
Neem nu contact op

Inspiratiewoningen voor deze verkaveling

Op deze verkaveling bouw je geheel volgens jouw wensen. Samen met onze architect & bouw-experts tekenen we jouw droomwoning. Laat je alvast inspireren door onze voorbeeldwoningen.


Nadine Plas
Tim Van Impe
Luc De Puysseleir
Koen Heysselaer

Samen de mogelijkheden bekijken?

Koen Heysselaer, Luc De Puysseleir, Tim Van Impe & Nadine Plas

0488 300 301 Neem nu contact op