Sterrebeek

De Parkgaarde

Vanaf
€998.100

Adres
Ten Inde - 1933 Sterrebeek


  • Unieke architectuur
  • Energie-efficiënt wonen
  • Uitstekende ligging

Architectuur met grote A

Unicas stelt U in Sterrebeek, op een rustige locatie – maar toch in het dorpscentrum, deze architecturale parel voor. Deze villa onderscheidt zich door een doordachte, en tevens onverwachte indeling. Omwille van de helling van het terrein, heeft de architect de mogelijkheid gezien een verfrissende twist te geven aan het programma van deze uitmuntende villa.

De inkom en garage bevinden zich op het straatniveau, evenals de vier ruime slaapvertrekken en de badkamers. Wonen doe je op de ondergelegen verdieping, palend aan de rustige en ruime tuin.

Een uitgelezen selectie aan gevelmaterialen maakt dat de architectuur nog wordt versterkt, en een vernieuwend beeld wordt gecreëerd van wat eigentijdse architectuur kan zijn.

Unicas biedt haar klanten de zekerheid van een verzorgde uitvoering en een duurzame energie-efficiënte woning. Hiertoe wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken, welke de normen van morgen tot standaard van vandaag maken.

Bekijk woningenBepaal jouw eigen stijl

Op deze verkaveling bouwt Unicas geheel naar jouw smaak.

Ontdek onze inspiratiewoningen

Nadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Contacteer ons

Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 1 Woning beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Ten Inde 21 (lot 13)
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Ten Inde 21 (lot 13) Open bebouwing
Open Villa
€ 998.100 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Sterrebeek, een uitstekende ligging

Sterrebeek is omwille van zijn unieke ligging, onmiskenbaar goed ontsloten naar het centrum van Brussel, en alle internationale instellingen, zoals EG en NATO. Zowel via snelweg als via openbaar vervoer, dat zich letterlijk op wandelafstand van de woningen bevindt, zijn de stad en de instellingen makkelijk en vlot bereikbaar. Vergeten we niet de nationale luchthaven van Zaventem, welke als poort naar de wereld fungeert, en bereikbaar is binnen 10 minuten met de wagen. Verder bevinden de Britse, Amerikaanse en Duitse scholen zich in de onmiddellijke omgeving van Sterrebeek.

Omwille van zijn ligging in de dorpskern van Sterrebeek, zijn warenhuizen, bakkers, beenhouwers, apothekers, kledingwinkels en kindercrèches beschikbaar op wandelafstand van deze uitzonderlijke woning.

Is je interesse gewekt? Neem dan snel contact op met ons. Onze bouwadviseurs nemen graag de tijd om op uw vragen te antwoorden.

Interesse?
Neem nu contact op

Inspiratiewoningen voor deze verkaveling

Op deze verkaveling bouw je geheel volgens jouw wensen. Samen met onze architect & bouw-experts tekenen we jouw droomwoning. Laat je alvast inspireren door onze voorbeeldwoningen.


Nadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Samen de mogelijkheden bekijken?

Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301 Neem nu contact op