• Lubbeek - Guldenberg
  • Lubbeek - Guldenberg
  • Lubbeek - Guldenberg

Lubbeek

Guldenberg

Met Guldenberg schrijft Unicas een nieuwe bladzijde in het verhaal van het streven naar het ultieme wooncomfort. De strak-eigentijdse architectuur creëert, mede door haar sobere en elegante belijning van de volumes van het gebouw, de verwachting van ruimte en openheid binnenin het gebouw. Deze verwachting wordt ruimschoots ingelost, vermits de architecten hebben geopteerd voor ruime, open leefruimtes welke allen uitgeven op ruime leefterrassen en -balkons.

Guldenberg omvat een waaier aan één-, twee- en drieslaapkamerappartementen, die elk op hun manier aan de bewoner de mogelijkheid bieden een woon- en leefkwaliteit te ontwikkelen die haar gelijke niet kent.

Unicas biedt haar klanten de zekerheid van een verzorgde uitvoering en een duurzaam energie-efficiënt appartement. Hiertoe wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken, welke de normen van morgen tot standaard van vandaag maken.

Reeds 75% verkocht!

Ligging       Plannen
Gelijkvloers       Download 
1ste verdieping       Download 
2de verdieping       Download 
3de verdieping       Download 

Gezien de technische beperkingen vragen wij u om het overzicht van de beschikbare loten en plannen te bekijken op een groter scherm.

Wenst u graag meer informatie te bekomen over dit project of hebt u specifieke vragen?