Unicas bouwt op jouw grond

Uniek wonen

Heb je zelf een bouwgrond en zoek je een bouwbedrijf om je woondroom te realiseren?
  • Wij bouwen een woning op jouw bouwgrond

  • Alle bouwstijlen zijn mogelijk

  • Ga voor begeleiding van studie tot realisatie

  • Een vaste prijs, zonder verrassingen

Waar is je bouwgrond gelegen? Waar is je bouwgrond gelegen?

De eigenschappen van je bouwgrond zijn het vertrekpunt.

Je woondroom, hoe ziet die eruit? Je woondroom, hoe ziet die eruit?

Onze architect ontwerpt jouw woning helemaal naar wens.

Volledige opvolging & realisatie Volledige opvolging & realisatie

De projectleider coördineert het bouwproces en is jouw aanspreekpunt vanaf de start.

Piekfijne oplevering & nazorg Piekfijne oplevering & nazorg

Wij controleren of alles correct is uitgevoerd en gaan voor 100% klantentevredenheid.

Jouw woondroom, onze expertise

Via een gepersonaliseerde traject brengen we jouw woonwensen in kaart. Smaken, architecturale wensen en budgetten verschillen immers van klant tot klant. Daarom bieden we een bouwtraject aan op maat, omkaderd door een team van gedreven specialisten. Van bouwadviseur over architect tot projectleider: stuk voor stuk meesters in hun vakgebied.

Vanaf het eerste contact met Unicas wordt je één centrale contactpersoon toegewezen. Deze bouwadviseur begeleidt je vanaf dag 1 van je project tot het uitwerken van het definitieve plan van de woning en het bijhorend budget. Hij of zij coördineert en begeleidt de gesprekken met de architect en afspraken met leveranciers. Daarnaast volgt de bouwadviseur de stand van zaken in je dossier op, samen met één van onze calculatoren. 

Ondertussen kies jij, onder begeleiding van de bouwadviseur, alle materialen, zowel voor ruwbouw-winddicht als afwerking. Samen met het voorbereidende studiewerk voor stabiliteit en technieken, leidt dit tot de opmaak van een sluitend en definitief vast bouwbudget. Dit vormt de basis voor je contract. Deze aanpak sluit verrassingen uit zodat je bouwtraject zorgeloos kan verlopen.

Alle studiewerk in verband met stabiliteit, contacten met vergunnende overheden en het algemene overzicht omtrent de haalbaarheid van je project gebeuren voor contractvorming. Zo worden verrassingen tijdens de realisatie uitgesloten.

Voor de aanvang van de uitvoering van de werken wordt je project grondig intern besproken. Een dossierbeheerder verzorgt de administratieve kant, terwijl de werfleider waakt over de goede uitvoering van de werken volgens de regels van de kunst.

"Wij bouwen volgens jouw smaak en budget."

Beter bouwen

Bij Unicas geloven we dat bouwen beter kan. Onze aanpak is er dan ook op gericht om kwaliteit en esthetiek hand in hand te laten gaan. Dit weerspiegelt zich maximaal in het ontwerp van je woning. 
We weten wat goed bouwen is, dat hebben we al bewezen. Van daaruit gaan we graag naar beter, beter thuiskomen door betere materialen, betere ideeën en betere begeleiding. Kortom: we maken beter wonen waar. Samen.

Spreek met één van onze adviseurs

Laat je inspireren

Klassieke villa, pastorijstijl, moderne woning of iets anders? Wij bouwen volgens jouw smaak en budget.

Ontdek onze inspiratiewoningen