Roosdaal

Gasthuisveld

Vanaf
€445.930

Adres
Wolvenstraat 3 - 1760 Roosdaal


  • Optimale lichtinval
  • Aangelegde tuin
  • 3 of 4 slaapkamers
  • 1 of 2 badkamers

Eigentijds en duurzaam wonen in Roosdaal.

Ben je op zoek naar een moderne nieuwbouwwoning, die uitblinkt in duurzaamheid en afwerking? Ben je bovendien gecharmeerd door strakke architectuur en mooie uitvoeringsdetails?

Dan bouwt Unicas de perfecte woning voor jou in Roosdaal!

In Gasthuisveld, langsheen de Wolvenstraat in een gebied dat grenst aan de Gasthuisstraat, bouwt Unicas negen eigentijdse woningen, zes in halfopen en drie in gesloten verband, die zich allen onderscheiden door hun strakke architectuur.

Ruimte is luxe.

De woningen zijn zo ontworpen dat elke ruimte geniet van een optimale lichtinval. Bovendien beschikt elke woning over een ruime, volledig aangelegde tuin. Dit alles draagt bij tot een excellente woonkwaliteit, vermits ruimte vandaag de dag als pure luxe wordt ervaren.

De woningen van Gasthuisveld beschikken allen over een ruime eetkamer en salon, volledig ingerichte keuken, berging en inpandige garage. Op de verdieping vinden we drie à vier slaapkamers en één of twee badkamers, al naargelang het woningtype. Zes van de negen woningen beschikken tevens over een afzonderlijke autostaanplaats, bovenop hun inpandige garage.

Future-proof technische uitrustingen.

Al de woningen zijn uitgerust met een gasgestookt vloerverwarmingssysteem op het gelijkvloers, voor een maximaal comfort. Bovendien worden de woningen voorzien van een balansventilatie type-D, en een set van zonnepanelen. Zo blijven de energie-factuur en de energetische score van de woning aangenaam laag. Deze voorzieningen zorgen er tevens voor dat je investering – de meeste mensen bouwen slechts één keer in hun leven – zo lang mogelijk zijn waarde behoudt.


Download de projectbrochure met extra informatie

Bekijk woningenNadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Contacteer ons

Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 3 Woningen beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Lot A Lot B Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Lot I
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Lot A Halfopen bebouwing
Woonopp. van 150 m2
Grondopp. van 221 m2
€ 457.357 *
Lot B Halfopen bebouwing
Woonopp. van 166 m2
Grondopp. van 291 m2
€ 493.579 *
Lot I Halfopen bebouwing
Woonopp. van 154 m2
Grondopp. van 283 m2
€ 445.930 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Perfect ingebed in de omgeving – voor een actieve levensstijl

Gasthuisveld ligt op een steenworp van het centrum van Roosdaal, waar alle voorzieningen zoals banken, winkels, apotheken en scholen aanwezig zijn. Tevens zijn de regionale centrumsteden zoals Ninove, Aalst en Halle makkelijk bereikbaar. Pendel je dagelijks naar Brussel? Geen probleem! De oprit van de E40 en verbindingen via openbaar vervoer zijn kortbij.

Roosdaal is tevens een gedroomde uitvalsbasis voor bikers en hikers. Er zijn in de onmiddellijke omgeving prachtige wandelingen en fietstochten te maken door het prachtig glooiende landschap van het Pajottenland.

Voor elk wat wils dus.

Interesse?
Neem nu contact op