Sint-Pieters-Leeuw

Zuunveld

Vanaf
€219.098

Adres
Zuunkouter 1 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw


  • Kindvriendelijke omgeving
  • Zorgvuldig gekozen afwerkingsmaterialen
  • Moderne architectuur
  • Vloerverwarming

Modern wooncomfort in een rustige, kindvriendelijke omgeving.

Aan het eind van een doodlopende straat -Zuunkouter te Sint-Pieters-Leeuw- stelt Unicas je Zuunveld voor: dat zijn acht appartementen en drie commerciële ruimten.

In deze rustige omgeving, die toch makkelijke verbindingen garandeert met de grote invalswegen naar Brussel en de ring, bieden we je een keur aan tweeslaapkamer-appartementen met ruime terrassen en balkons. Je parkeert je wagen in alle veiligheid in de ondergrondse garage, van waar je met de lift tot aan de voordeur van je appartement wordt gebracht.

De appartementen zijn zeer ruim ontworpen. De indruk van ruimte wordt nog versterkt door de grote raampartijen waarlangs het daglicht overvloedig de leefruimten binnenstroomt. De terrassen stellen in vergelijking met de appartementen niet teleur: licht en ruim zijn de woorden die ze best omschrijven.

Moderne technieken voor een eigentijds wooncomfort.

Unicas garandeert je de zekerheid van een verzorgde uitvoering, wat zich vertaalt in prima isolatiewaarden en een minimaal energieverbruik. Dat is belangrijk, want zo blijft de energierekening aangenaam laag.  

De afwerking van je appartement bepaal je nog helemaal zelf.  Hoewel Unicas zeer mooie materialen en budgetten voorziet voor de afwerking van de appartementen in Zuunveld, kunnen snelle beslissers zelf nog de vloerbetegeling of de inrichting van de badkamer kiezen. Onze klantenbegeleiders staan klaar om je bij te staan bij het maken van de keuzes die van ons appartement jouw thuis maken.


Download de projectbrochure met extra informatie

Bekijk appartementenCarl De Beule
Nadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir
Koen Heysselaer

Contacteer ons

Koen Heysselaer, Luc De Puysseleir, Kati De Ro, Nadine Plas & Carl De Beule

0488 300 301
Neem nu contact op

Ontdek dit project


Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Appartement 1.1 1ste verdieping
Aantal slaapkamers: 2
€ 305.109 *
Appartement 1.2 1ste verdieping
Aantal slaapkamers: 2
€ 296.206 *
Appartement 1.3 1ste verdieping
Aantal slaapkamers: 2
€ 303.485 *
Appartement 2.1 2de verdieping
Aantal slaapkamers: 2
€ 304.254 *
Appartement 2.2 2de verdieping
Aantal slaapkamers: 2
€ 296.206 *
Appartement 3.2 3de verdieping
Aantal slaapkamers: 2
€ 299.261 *
Kantoor 0.1 Gelijkvloers
€ 253.138 *
Kantoor 0.2 Gelijkvloers
€ 219.098 *
Kantoor 0.3 Gelijkvloers
€ 240.212 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Wonen, werken en winkelen : alle drie in perfect evenwicht.

Leven in Zuunveld betekent dat wonen, werken en winkelen perfect in balans zijn. We gaven al aan dat je je dichtbij alle grote invalswegen naar Brussel en de ring bevindt, maar bovendien is het openbaar vervoer een reële optie, vermits er een bushalte is op wandelafstand van je appartement. Met de winkelcentra van de Bergense Steenweg op een boogscheut, en een supermarkt naast de deur, heb je tijd te over om van het wooncomfort te genieten dat Zuunveld je biedt.

Dit project geniet een uitzonderlijke mobi-score van 8,6/10!

Is je interesse gewekt en wens je meer te vernemen over deze unieke Unicas-realisatie? Contacteer ons zonder uitstel. Onze bouwadviseurs kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je verder te begeleiden.

Interesse?
Neem nu contact op