Trends & inzichten

Kerstversieringen, aan jou de keuze!

Kerstversieringen, aan jou de keuze!

Kerst is dé tijd om samen te zijn met familie, maar geef toe: het huis versieren zorgt voor het eerste echte kerstgevoel. Niets is zo leuk als samen de kerstboom versieren en pakjes eronder zien verschijnen. Toch zeggen tegenwoordig steeds meer mensen vaarwel tegen hun kerstboom en hallo tegen alternatieve manieren om hun huis te versieren. Wij geven je graag wat tips om de kerstsfeer in huis te halen of je nu traditioneel of alternatief gaat!

Lees meer
Nieuwbouw verlaagt je energiefactuur, en wel zó!

Nieuwbouw verlaagt je energiefactuur, en wel zó!

De energieprijzen blijven maar stijgen en het ziet er niet naar uit dat die stijging snel zal dalen. Kies je in de nabije toekomst voor een nieuwbouwwoning van Unicas, dan genieten jij en je portemonnee van heel wat voordelen. Toegegeven, gewoonlijk is nieuwbouw duurder in aankoop. Maar deze woningen hebben een lagere energiescore en dat betekent maar één ding: hoe energiezuiniger de woning, hoe meer je bespaart op je energiefactuur.

Lees meer
Nieuwbouw: hoe pak je de dubbele lasten aan?

Nieuwbouw: hoe pak je de dubbele lasten aan?

Eindelijk! Na maanden ongeduldig wachten, worden je bouwplannen nu echt werkelijkheid. De bouw van je droomhuis is begonnen en je staat alvast te popelen om in te trekken in je nieuwe stulpje. Maar zolang je nieuwbouw niet helemaal af is, moet je natuurlijk nog altijd een dak boven je hoofd hebben en ergens anders wonen. Dan betaal je niet alleen voor je nieuwbouw, maar ook nog steeds voor je huidige huur- of hypotheeklasten. Hoe pak je deze dubbele betalingen aan?

Lees meer