Trends & inzichten

Zorgeloos investeren in vastgoed anno 2024

Zorgeloos investeren in vastgoed anno 2024

Bent u op zoek naar een zorgeloze investering met een behoorlijk rendement? Dan is dit artikel zeker interessant voor jou! Vastgoed in België is nog steeds, na tal van decennia & crisissen, de favoriete investering voor zowel de brave huisvader als de doorwinterde investeerder. Een solide & stabiel rendement waarbij het vermogen zowel door meerwaarde als huurrendement groeit. Ontdek hoe vastgoed de veilige haven is voor uw vermogen.

Lees meer
Kerstversieringen, aan jou de keuze!

Kerstversieringen, aan jou de keuze!

Kerst is dé tijd om samen te zijn met familie, maar geef toe: het huis versieren zorgt voor het eerste echte kerstgevoel. Niets is zo leuk als samen de kerstboom versieren en pakjes eronder zien verschijnen. Toch zeggen tegenwoordig steeds meer mensen vaarwel tegen hun kerstboom en hallo tegen alternatieve manieren om hun huis te versieren. Wij geven je graag wat tips om de kerstsfeer in huis te halen of je nu traditioneel of alternatief gaat!

Lees meer
Nieuwbouw verlaagt je energiefactuur, en wel zó!

Nieuwbouw verlaagt je energiefactuur, en wel zó!

De energieprijzen blijven maar stijgen en het ziet er niet naar uit dat die stijging snel zal dalen. Kies je in de nabije toekomst voor een nieuwbouwwoning van Unicas, dan genieten jij en je portemonnee van heel wat voordelen. Toegegeven, gewoonlijk is nieuwbouw duurder in aankoop. Maar deze woningen hebben een lagere energiescore en dat betekent maar één ding: hoe energiezuiniger de woning, hoe meer je bespaart op je energiefactuur.

Lees meer