Roosdaal

Koning Albertstraat

Status
Uitverkocht sinds december 2022

Adres
Koning Albertstraat - 1760 Roosdaal


Wonen in het schilderachtige O-L-V Lombeek

Alberthof: vier ééngezinswoningen en twee appartementen voorzien van alle comfort en de modernste technieken, in het centrum van O-L-V Lombeek.

De locatie van een project bepaalt in belangrijke mate de keuze voor de architectuurkeuze tot stand komt. Omdat Alberthof zich in de dorpskern van één van de meest pittoreske dorpen van het Pajottenland situeert, heeft Unicas gekozen voor een klassieke, streekeigen architectuur. Een authentiek materiaalgebruik en de keuze voor stijlechte details maken het plaatje compleet. De allure van het gebouw, samen met de ligging op de hoek van de Koning Albertstraat en de Jozef Jansstraat maken dat het project een nieuw ‘landmark’ is in de gemeente.

Gevarieerd aanbod.

Dit kleinschalig woonproject bestaat uit vier ééngezinswoningen, twee in halfopen verband, twee in gesloten verband en twee appartementen. Elke woning omvat naast een ruime leefruimte met open keuken, drie slaapkamers en een badkamer. Bovendien beschikt elke woning over een grote zolderruimte, die op verzoek kan worden voorzien van een extra slaapkamer en een extra badkamer.

De appartementen zijn van het type twee- en drie slaapkamers, en zijn ruim opgevat.

Voor elke woning werden ruime parkeermogelijkheden voorzien.

Technieken op hoog niveau.

Zo klassiek als de uitstraling is van Alberthof, zo modern zijn de technieken waarmee de woningen en appartementen zijn uitgerust. Elke woning en appartement is uitgerust met een geothermische warmtepomp, vloerverwarming en een balansventilatiesysteem type D. In combinatie met een doorgedreven, verzorgd geplaatste isolatie vormt dit een totaalpakket dat absoluut futureproof mag worden genoemd.

En tot in de puntjes afgewerkt.

Unicas streeft ernaar woningen te ontwikkelen waarbij de kwaliteit van de afwerkingsmaterialen in lijn ligt met de kwaliteit van het ontwerp en de uitvoering. Hierop vormt Alberthof geen uitzondering. Er werd voor elke woning en appartement een smaakvol en kwalitatief voorstel uitgewerkt voor bevloeringen, sanitaire toestellen, keukens etc…. en om ke als klant helemaal te ontzorgen voorziet Unicas eveneens de aanleg van de tuinen, terrassen en opritten.

Ontdek de appartementen

 

Nadine Plas
Luc De Puysseleir

Op zoek naar een gelijkaardig project?

Luc De Puysseleir & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op