Ninove

De Smidse

Vanaf
€521.115

Adres
Smid Lambrechtstraat - 9406 Ninove


  • Bijzonder energiezuining
  • Uniek ruimteaanbod

Eigentijds wonen in Outer.

In Outer, een rustige deelgemeente van  Ninove, realiseert Unicas het woonproject “De Smidse”

Dit unieke woonproject bestaat uit 2 gesloten ééngezinswoningen.  Hoewel Unicas zorgt voor een strak en hedendaags ontwerp, en het gebruik van degelijke materialen, heb je als toekomstige bewoner nog de mogelijkheid de afwerking van de woning te personaliseren, met de afwerkingsmaterialen van jouw keuze.  Hiervoor werken we met geselecteerde leveranciers.

Elk van deze woningen is door zijn doordacht concept ruim van opzet. Deze woningen blinken werkelijk uit door hun ruimte-aanbod.  En vermits Unicas ze bouwt, is een verzorgde uitvoering gegarandeerd!  

Door gebruik te maken van de laatste technieken, zijn de woningen in “De Smidse” bijzonder energiezuinig.  De verzorgde plaatsing van isolatie en ramen zorgen voor een goed geïsoleerd geheel, terwijl het balansventilatiesysteem dat standaard is voorzien zorgt voor een aangenaam binnenklimaat.  Bovendien voorziet Unicas een set van zeven zonnepanelen per woning, zodat de energiefactuur lekker laag kan worden gehouden.

Bekijk woningenCarl De Beule
Nadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Contacteer ons

Luc De Puysseleir, Kati De Ro, Nadine Plas & Carl De Beule

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 1 Woning beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Lot 1 Verkocht
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Lot 1 Gesloten bebouwing
Woonopp. van 232 m2
Grondopp. van 273 m2
€ 521.115 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Authentiek dorpsgevoel.

Door de rustige ligging in de dorpskern van Outer, zijn ook alle voorzieningen die Ninove als centrumstad biedt vlot bereikbaar.  Scholen, winkels, bakker, slager en openbaar vervoer bevinden zich dichtbij.  

En toch kan je je kinderen in “De Smidse” rustig buiten laten spelen.  Elke woning heeft een ruime afgesloten en aangelegde tuin, zodat je zorgeloos je intrek kan nemen in je nieuw huis.

Al deze troeven maken van “De Smidse”een uniek woonproject, dat met trots de Unicas – stempel van UNIEK WONEN draagt.

Zie je jezelf hier wonen, of heb je vragen, neem dan snel contact met ons op.  Onze woonadviseurs vertellen je graag meer over dit bijzondere woonproject.

Interesse?
Neem nu contact op