Aarschot

Herseltsesteenweg

Status
Uitverkocht sinds januari 2024

Adres
Herseltsesteenweg - 3200 Aarschot


Future-proof wonen aan de rand van de stad.

Aan de rand van Aarschot, langs de Herseltsesteenweg stelt Unicas U dit uniek gelegen bouwperceel voor. Op deze uitstekende locatie bouwen we samen met U de woning van uw dromen. Strak modern of landelijk klassiek, alle bouwstijlen zijn mogelijk voor deze viergevel-villa. Zeg ons gerust hoe U wil wonen.

Modern of klassiek, elke Unicas-woning blinkt uit door de uitvoering en de technieken die ze van huis uit meekrijgt. Zo voorziet Unicas in elke woning een balansventilatie-systeem type D, vloerverwarming, fotovoltaïsche panelen en een verwarmingssysteem met een warmtepomp.

Door al deze voorzieningen is blijft de energie-rekening aangenaam laag, en ben je verzekerd van een optimaal comfort gedurende lengten van jaren. Dat is wat bouwen met Unicas zo uniek maakt – je bouwpartner denkt samen met je mee in jouw belang.

Afwerking naar keuze.

Hoewel Unicas reeds mooie afwerkingsmaterialen voorziet, kan je je eigen stempel drukken op de afwerking en inrichting van de woning. Vloeren, binnendeuren, sanitair, trappen, zijn maar een greep uit de afwerkingskeuzes die je naar eigen smaak en budget kan maken. Je wordt hierin bijgestaan door onze klantenbegeleiders, en de specialisten van onze diverse leveranciers.

 

Is je interesse gewekt door dit bijzonder project? Neem dan snel contact op met ons. Onze bouwadviseurs helpen je graag verder.

Nadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Op zoek naar een gelijkaardig project?

Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op