Kortenberg

Guldenhof

Vanaf
€552.970

Adres
Guldendellestraat 42 - 3070 Kortenberg


  • Lichtrijke woonindeling
  • Vloerverwarming, aangestuurd via warmtepomp
  • Duurzame & stijlcorrecte materialen
  • Uitbreiding tot 5 slaapkamers & 2 badkamers mogelijk

Kies zelf hoe u wil wonen in Kortenberg

Gelegen langs de Guldendellestraat geniet ons nieuw woonproject 'Guldenhof' alle troeven om uw woondroom te realiseren. Rustig omsloten met een groen zicht en toch vlakbij de grote wegen naar de stad. Een ideaal mix voor mensen die op zoek zijn naar een hoog wooncomfort in een modern concept.

Het nieuwbouwproject Guldenhof omvat 4 halfopen woningen in een architectuur naar keuze.

Wij bieden jou de mogelijkheid om zelf te kiezen hoe u wil wonen. Een strak moderne koppelvilla of toch een authentieke klassieke woning? Dat kies je volledig zelf. Wij hebben verschillende ontwerpen gemaakt die jou al een richting geven, hoe jij het dan verder vormgeeft, kies je zelf. Wij bieden deze woningen te koop aan in Kortenberg met duurzame materialen & toekomstgerichte verwarmingstechnieken opdat jij als koper zorgeloos kan genieten van jouw nieuwe thuis.

Ruimte is Luxe

Elk van deze woningen is door zijn doordacht concept compact maar toch ruim tegelijk. En vermits Unicas ze bouwt, is een verzorgde uitvoering gegarandeerd! Elk van de woningen beschikt over een ruime leefruimte & open keuken, een aangename en lichtrijke woonbeleving, minstens drie slaapkamers & een volwaardige badkamer. Een parkeerplaats bevindt zich ofwel in de inpandige garage of voor de woning. Tevens is een uitbreiding van het aantal slaapkamers & badkamer mogelijk.

Door gebruik te maken van de laatste technieken, zijn de woningen in 'Guldenhof' bijzonder energiezuinig.  De verzorgde plaatsing van isolatie en ramen zorgen voor een goed geïsoleerd geheel, terwijl het balansventilatiesysteem dat standaard is voorzien zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Bovendien is elke woning voorzien van een vloerverwarmingssysteem.

Bekijk woningenNadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir
Koen Heysselaer

Contacteer ons

Koen Heysselaer, Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 2 Woningen beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Verkocht Verkocht Woning 4 Woning 1
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Woning 1 Halfopen bebouwing
Woonopp. van 160 m2
Grondopp. van 383 m2
€ 552.970 *
Woning 4 Halfopen bebouwing
Woonopp. van 197 m2
Grondopp. van 375 m2
€ 602.725 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Ideaal gelegen, rustige woonomgeving.

Door de ligging zijn alle voorzieningen op wandel- & fietsafstand. Scholen, winkels, bakker, slager & openbaar vervoer bevinden zich dichtbij.  

Grote steden zoals Brussel & Leuven zijn makkelijk bereikbaar via de grotere toegangswegen. Dit woonproject haalt niet voor niets een mobi-score van 8,1/10!

Al deze troeven maken van Guldenhof een uniek woonproject, dat trots de Unicas – stempel van UNIEK WONEN waarmaakt. Zie je jezelf hier wonen, of heb je vragen, neem dan snel contact met ons op. Onze woonadviseurs vertellen je graag meer over dit bijzondere woonproject.

Interesse?
Neem nu contact op