Kortenberg

Hof van Maurice Thibert

Vanaf
€552.257

Adres
Hof van Maurice Thibert 1 - 3071 Kortenberg


  • 7 woningen in open & halfopen verband
  • Zowel klassieke & moderne architectuur
  • Kies zelf hoe u wil wonen
  • Unieke opportuniteit

GENIET NU VAN DE TIJDELIJKE LANCERINGSVOORWAARDEN!

In het mooie Kortenberg, langs de Hof van Maurice Thibert, verrijst een nieuw woonproject dat de perfecte balans biedt tussen moderne voorzieningen en authentieke elegantie. Zeven prachtige ééngezinswoningen worden hier gerealiseerd, met als doel een harmonieus en comfortabel leefklimaat te creëren voor hun toekomstige bewoners. Laat u betoveren door de tijdloze architectuur en innovatieve verwarmingstechnieken op deze buitengewone locatie.

Geïnspireerd door de rijke geschiedenis van Kortenberg, worden de woningen van dit woonproject ontworpen met oog voor detail en respect voor het lokale erfgoed. Elke woning ademt de charme uit van traditionele architectuur, met kenmerkende elementen zoals de gevelstenen, sierlijke daklijnen en elegante raampartijen. Het streven naar tijdloze schoonheid gaat hand in hand met moderne functionaliteit, waarbij elke woning wordt ontworpen om naadloos aan te sluiten op de behoeften van hedendaagse gezinnen.

Bij dit woonproject streven we naar duurzaamheid en energie-efficiëntie. Daarom worden alle woningen voorzien van toekomstgerichte verwarmingstechnieken die niet alleen het milieu respecteren, maar ook zorgen voor een aanzienlijke besparing op energiekosten voor de bewoners. Van warmtepompen tot geavanceerde isolatiematerialen, elk aspect van het ontwerp is zorgvuldig overwogen om een comfortabele en milieuvriendelijke leefomgeving te garanderen. We geloven in het bouwen van huizen die niet alleen voldoen aan de huidige normen, maar ook klaar zijn voor de uitdagingen van morgen.

Woonproject 'Hof van Maurice Thibert' belooft een unieke woonervaring te bieden aan hen die waarde hechten aan zowel comfort als esthetiek. Met een focus op authentieke architectuur, toekomstgerichte verwarmingstechnieken en een uitzonderlijke locatie, worden deze zeven ééngezinswoningen meer dan alleen een plek om te wonen - ze worden een thuis. We nodigen u uit om deel uit te maken van dit bijzondere project en uw eigen stukje paradijs te vinden in het hart van Kortenberg. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek wat Woonproject 'Hof van Maurice Thibert' voor u kan betekenen.

Bekijk woningenNadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Contacteer ons

Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 7 Woningen beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Lot 2 Lot 3 Lot 4 Lot 5 Lot 6 Lot 7 Lot 1
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Lot 1 Open bebouwing
Woonopp. van 183 m2
Grondopp. van 707 m2
€ 656.034 *
Lot 2 Halfopen bebouwing
Woonopp. van 143 m2
Grondopp. van 351 m2
€ 564.286 *
Lot 3 Halfopen bebouwing
Woonopp. van 143 m2
Grondopp. van 357 m2
€ 552.257 *
Lot 4 Halfopen bebouwing
Grondopp. van 363 m2
Binnenkort in verkoop*
Lot 5 Halfopen bebouwing
Grondopp. van 369 m2
Binnenkort in verkoop*
Lot 6 Open bebouwing
Woonopp. van 161 m2
Grondopp. van 806 m2
€ 619.731 *
Lot 7 Open bebouwing
Grondopp. van 886 m2
Binnenkort in verkoop*

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

De ligging van woonproject 'Hof van Maurice Thibert' is simpelweg ongeëvenaard. Genesteld langs de Hof van Maurice Thibert, bieden de woningen een rustige en pittoreske omgeving, ideaal voor wie op zoek is naar een oase van rust binnen handbereik van alle voorzieningen. Kortenberg zelf staat bekend om zijn groene omgeving, uitgestrekte parken en bruisende gemeenschap. Bovendien zijn de woningen gunstig gelegen ten opzichte van belangrijke verbindingswegen, waardoor zowel Brussel als Leuven gemakkelijk bereikbaar zijn. Of u nu houdt van rustige wandelingen in de natuur of de levendigheid van de stad opzoekt, hier vindt u het allemaal.

Interesse?
Neem nu contact op