Boom

's Herenbaan

Status
Uitverkocht sinds december 2022

Adres
's Herenbaan 69 - 2850 Boom


Landelijke klasse voor een warme thuis!

Langs de met bomen omzoomde ’s Herenbaan te Boom, biedt Unicas U de laatste van drie woningen in een warm-landelijke architectuur. Het ontwerp, dat naast tijdloze klasse ook ruimte en intimiteit garandeert, maakt van deze woning een architecturale parel.

Maar naast de esthetiek blinkt deze gesloten woning uit door haar energetische prestaties. Immers, voor Unicas zijn energiezuinigheid en duurzaamheid zijn geen holle begrippen. Een verzorgde uitvoering van de isolatie en de in basis voorziene zonnepanelen zorgen voor een EPB score die ver onder de gangbare norm ligt.

Omwille van de ligging, vormt deze woning een ideale uitvalsbasis naar Antwerpen en Brussel. Met scholen, winkels en recreatiemogelijkheden binnen handbereik is Boom perfect gelegen om wonen, werken en een harmonieus gezinsleven met elkaar in balans te brengen. Klik gerust door naar de plannen van deze schitterende woning.  

Is je interesse gewekt?  Of plan je graag een bezoek?  Neem dan snel contact met ons op.  Onze bouwadviseurs kijken ernaar uit je de troeven van deze uitzonderlijke woning te tonen.

Luc De Puysseleir
Koen Heysselaer

Op zoek naar een gelijkaardig project?

Koen Heysselaer & Luc De Puysseleir

0488 300 301
Neem nu contact op