Herfelingen

Steenweg Asse

Status
Uitverkocht sinds april 2022

Adres
Steenweg Asse 285 - 1540 Herfelingen


Uniek wooncomfort in hartje Pajottenland.

In Herfelingen, een deelgemeente van het landelijke Herne, stelt Unicas U deze unieke duplex voor in Residentie “Olympic”.  

Het gebouw onderscheidt zich door zijn moderne architectuur en sobere belijning, die door het gebruik van een rood-genuanceerde gevelsteen toch als warm worden ervaren.  Bovendien zorgen de zwarte aluminium ramen voor een mooi contrast, en brengen ze leven in het gevelaanzicht.

Naast een grote doorzon-leefruimte met eiland-keuken, met aan elk uiteinde een mooi terras, omvat dit appartement twee ruime slaapkamers en een prachtig ingerichte badkamer.  

Bovendien is dit appartement geheel instapklaar afgewerkt. Keuken, trap, badkamer, vloerbekledingen, sanitair, binnendeuren… alle materialen werden met de grootste zorg uitgekozen zodat het tot een smaakvol geheel versmelt. Er werd zelfs voorzien in een grondlaag op alle muren, zodat je op termijn nog een eigen accent kan aanbrengen met een likje verf. 

In een eigentijds gebouw horen ook technieken van vandaag. Elk appartement beschikt over een set van drie zonnepanelen, zodat de elektriciteitsrekening aangenaam laag kan worden gehouden.  En om de gemeenschappelijke kosten zo laag mogelijk te houden zijn water, verwarming en elektriciteit op afzonderlijke tellers per appartement.

Benieuwd naar hoe dit unieke appartement aanvoelt? Contacteer ons dan onmiddellijk om een bezoek in te plannen. Onze bouwadviseurs laten je graag kennis maken met het bijzondere gevoel van luxe dat ruimte met zich brengt.

Op zoek naar een gelijkaardig project?

0488 300 301
Neem nu contact op