Leerbeek

Heideblik

Vanaf
€422.500

Adres
Heideblik 3 - 1755 Leerbeek


  • Kindvriendelijke ligging
  • Doodlopende straat
  • Alle voorzieningen op wandelafstand
  • Bouwvergunning reeds bekomen

Eigentijds wonen in het landelijke Gooik.

In Leerbeek, een rustige deelgemeente van Gooik, stelt Unicas U deze unieke woning voor in halfopen verband. Hoewel Unicas zorgt voor een strak en hedendaags ontwerp, en het gebruik van degelijke materialen, heb je als toekomstige bewoner nog de mogelijkheid de afwerking van de woning te personaliseren. Deze afwerkingsmaterialen kies je geheel zelf bij één van onze leveranciers.

Deze woning is door zijn doordacht concept compact maar toch ruim tegelijk. En vermits Unicas ze bouwt, is een verzorgde uitvoering gegarandeerd!  

Door gebruik te maken van de laatste technieken, is de woning in Heideblik bijzonder energiezuinig. De verzorgde plaatsing van isolatie en ramen zorgen voor een goed geïsoleerd geheel, terwijl het balansventilatiesysteem dat standaard is voorzien zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Bovendien voorziet Unicas een set vanPV-zonnepanelen per woning, zodat de energiefactuur lekker laag kan worden gehouden.

Bekijk woningenCarl De Beule
Nadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Contacteer ons

Luc De Puysseleir, Kati De Ro, Nadine Plas & Carl De Beule

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 1 Woning beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Lot 22
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Lot 22 Halfopen bebouwing
Woonopp. van 205 m2
Grondopp. van 250 m2
€ 422.500 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Authentiek dorpsgevoel.

Door de ligging net aan de rand van de dorpskern van Leerbeek, in een doodlopende, rustige en kindvriendelijke straat zijn ook alle voorzieningen op wandelafstand bereikbaar. Scholen, winkels, bakker, slager en openbaar vervoer bevinden zich bijna letterlijk aan de voordeur. Grote steden zoals Brussel, Gent, Ninove zijn vlot bereikbaar. 

En toch kan je je kinderen in Heideblik rustig buiten laten spelen. De woning heeft een ruime tuin, en op straat is het voor kinderen ook leuk spelen, omdat het de woning in een doodlopende straat ligt.

Al deze troeven maken deze woning uniek, zodat ze trots de Unicas – stempel van UNIEK WONEN draagt.

Zie je jezelf hier wonen, of heb je vragen, neem dan snel contact met ons op. Onze woonadviseurs vertellen je graag meer over deze bijzondere woning.

Interesse?
Neem nu contact op