Leerbeek

Kattestraat

Vanaf
€514.445

Adres
Kattestraat - 1755 Leerbeek


  • Kleinschalig woonproject
  • Uniek zicht over omliggend groen
  • PV-zonnepanelen inbegrepen
  • Vloerverwarming

Wonen met een uitzicht.

Het pajotse landschap wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van glooiende heuvels en pittoreske valleien.

Aan één van de mooiste vergezichten van Gooik, langs de Kattestraat te Leerbeek bouwt Unicas vier halfopen eensgezinswoningen, die werden ontworpen om optimaal te genieten van het landschap waarin ze zijn ingeplant.

De woningen kijken uit over een groene vallei, en genieten van een weids uitzicht over de heuvelruggen van het Pajottenland.

Ieder van deze strak-moderne koppelvilla’s beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers, ruim opgezette leefkeukens en zitruimtes met een panoramaterras.  Een grote berging en twee toiletten ronden het plaatje af.

Comfort met een grote C

Het uitgelezen materiaalgebruik, en de verfijnde architectuur zijn indicatief voor het niveau van de technieken waarmee deze woningen zijn uitgerust. Allen beschikken ze over een balansventilatie-systeem type D, vloerverwarming en een batterij van 7 zonnepanelen. Daarmee beschikken de woningen over een behaaglijk binnenklimaat, en voldoen ze aan alle geldende normen.

Is je interesse gewekt over deze unieke koppelvilla’s? Neem dan snel contact met ons op. Onze bouwadviseurs kijken ernaar uit je bij te staan bij de keuze van de woning die best aansluit bij je wensen.

Bekijk woningenNadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Contacteer ons

Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 4 Woningen beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Lot 1 Lot 2 Lot 3 Lot 4
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Lot 1 Halfopen bebouwing
Woonopp. van 179 m2
Grondopp. van 372 m2
€ 518.182 *
Lot 2 Halfopen bebouwing
Woonopp. van 167 m2
Grondopp. van 384 m2
€ 522.964 *
Lot 3 Halfopen bebouwing
Woonopp. van 156 m2
Grondopp. van 365 m2
€ 523.636 *
Lot 4 Halfopen bebouwing
Woonopp. van 172 m2
Grondopp. van 343 m2
€ 514.445 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Verzicht over de omliggende velden

Gelegen langs een rustige zijstraat van de Ninoofsesteenweg, geniet dit woonproject een unieke ligging. De velden aan de overzijde creëren een zalig vakantiegevoel vanuit jouw woonkamer.

Op wandel- en fietsafstand zijn er bakkers, buurtwinkels & openbaar vervoer, dus alle voorzieningen zijn nabij om een hoog wooncomfort te garanderen.

Al deze troeven maken van elke koppelvilla een uniek woonproject, dat trots de Unicas – stempel van UNIEK WONEN waarmaakt.

Zie je jezelf hier wonen, of heb je vragen, neem dan snel contact met ons op. Onze woonadviseurs vertellen je graag meer over dit bijzondere woonproject.

Interesse?
Neem nu contact op