Wat we voor u kunnen betekenen

Ontdek onze visie

U kiest de bouwgrond U kiest de bouwgrond

Dit kan een bouwgrond in een woonproject van UNICAS of uw eigen bouwgrond

Ontwerp volgens uw wensen Ontwerp volgens uw wensen

Een architect tekent jouw droomwoning uit en bespreekt dit met jou.

Volledige opvolging & realisatie Volledige opvolging & realisatie

De projectleider volgt alles tot in de puntjes op en vormt jouw aanspreekpunt doorheen het hele bouwproces.

Piekfijne oplevering & nazorg Piekfijne oplevering & nazorg

Wij controleren of alles correct uitgevoerd is en zorgen voor 100% tevredenheid.

Iedere woning is uniek

Bij Unicas zijn we ervan overtuigd dat elke woning even uniek is als het DNA van de bouwheer. Onze aanpak is er dan ook op gericht deze unieke kenmerken maximaal te weerspiegelen in het ontwerp van de woning.

Maar er is meer. Ook het traject naar de realisatie van uw woning is uniek. Het eerste contact met Unicas  verloopt via één van onze bouwadviseurs. Samen met de bouwadviseur worden uw woonwensen en -verlangens perfect in kaart gebracht. We gaan hier zover als de bouwheer het wil, ruwbouw-winddicht of volledig afgewerkt.

Afhankelijk van de blueprint van uw project wordt een bouwbudget geraamd, wat U ter goedkeuring wordt voorgelegd. Vanaf de goedkeuring van dit budget, en in functie van de architectuur van uw project, gaan we rond de tafel zitten met de architect. Ook hij of zij verstaat de kunst om uw wensen perfect sluitend in een plan om te zetten. De missie van de architect in de fase van het voorontwerp is slechts beëindigd op het moment dat het plan voor de volle 100% de wensen van de bouwheer weerspiegelt.

Ondertussen worden, onder begeleiding van de bouwadviseur, alle materialen, zowel voor ruwbouw-winddicht als afwerking, gekozen. Samen met het voorbereidende studiewerk voor stabiliteit en technieken, leidt dit tot de opmaak van een sluitend en definitief vast bouwbudget, dat de basis is voor het bouwcontract. Het mag duidelijk zijn dat deze aanpak verrassingen uitsluit en een zorgeloos bouwtraject waarborgt.

Alle studiewerk in verband met stabiliteit, contacten met vergunnende overheden, het algemene overzicht omtrent de haalbaarheid van het project, gebeuren voor contractvorming, zodat tijdens de realisatie verrassingen worden uitgesloten.

"Een Unicas-klant is immers een tevreden klant. En die missie willen we dagelijks waarmaken."