Ons bouwproces

Even uniek als je woning

Waar wil je wonen? Waar wil je wonen?

Kies de locatie van je woning.

Jouw woning, onze expertise Jouw woning, onze expertise

Vanuit een sterk ontwerp realiseren we je woondroom.

Volledige opvolging & realisatie Volledige opvolging & realisatie

De projectleider coördineert het bouwproces en is jouw aanspreekpunt vanaf de start.

Piekfijne oplevering & nazorg Piekfijne oplevering & nazorg

Wij controleren of alles correct is uitgevoerd en gaan voor 100% klantentevredenheid.

Beter bouwen

Bij Unicas geloven we dat bouwen beter kan. Onze aanpak is er dan ook op gericht om kwaliteit en esthetiek hand in hand te laten gaan. Dit weerspiegelt zich maximaal in het ontwerp van je woning.

We weten wat goed bouwen is, dat hebben we al bewezen. Van daaruit gaan we graag naar beter; Beter thuiskomen door betere materialen, betere ideeën en betere begeleiding. Kortom: we maken beter wonen waar. Samen.

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Of je nu op zoek bent naar een landelijke villa, een ruim appartement of een starterswoning: wij realiseren je nieuwbouw. 
Hoewel ons aanbod uiteenlopend is, is onze missie steeds dezelfde: we laten mensen kwalitatief wonen. Met ruimte voor eigenheid, maar altijd vanuit onze expertise.

Van ontwerp tot afgewerkte woning

Wij zijn een team van ervaren bedenkers, bouwers en begeleiders. Een ontwerp klopt immers maar als het aan meerdere kritische blikken is onderworpen en is afgetoetst qua technische haalbaarheid, materiaalkeuze en timing. 

Ook het traject naar de realisatie van je woning is uniek. Het eerste contact met Unicas  verloopt via één van onze bouwadviseurs. Samen met hem of haar worden je woonwensen en -verlangens in kaart gebracht. We gaan hier zover in als jij wil: van ruwbouw-winddicht tot volledig afgewerkt.

Een vast bouwbudget

Bouwen in alle vertrouwen, dat kan alleen wanneer je niet voor financiële verrassingen komt te staan. Daarom zorgen we voor de opmaak van een sluitend en definitief vast bouwbudget dat de basis is voor jouw bouwcontract. Zo kan je samen met ons een zorgeloos bouwtraject aanvatten.

Bovendien gebeurt al het studiewerk in verband met stabiliteit, contacten met vergunnende overheden en het algemene overzicht omtrent de haalbaarheid van het project voor contractvorming.

"Bij Unicas geloven we dat bouwen beter kan."