Tollembeek

Ballodroom

Vanaf
€295.984

Adres
Hernestraat 13-19 - 1570 Tollembeek


  • Zicht op groen
  • Energiezuinig wonen
  • Luxueuze afwerking
  • Werken reeds begonnen

Een uniek dorpsgevoel in een landelijke omgeving.

In het landelijke Tollembeek, deelgemeente van Galmaarden, stelt Unicas U “Ballodroom” voor. Dat zijn 18 moderne en comfortabele appartementen met twee of drie slaapkamers.

Het gebouw nestelt zich in de rustige dorpskern van Tollembeek, maar beschikt niettemin over ruime parkeergelegenheid en een oninneembaar zicht op een met volwassen fruitbomen bezaaide boomgaard. Unicas brengt met Residentie “Ballodroom” een hommage aan het centrum van de kaatssport, dat Tollembeek ooit was.  Op het gezellige dorpsplein vind je hieraan nog de herinnering met het standbeeld “de kaatser”. 

Maar wonen in “Ballodroom” betekent zich richten naar de toekomst. De moderne architectuur met haar strakke belijning wordt door een aantal accenten aan ramen en gevels toch als speels ervaren. De kwaliteit van de gekozen gevelmaterialen is van het zelfde niveau als de materialen die werden gekozen voor de afwerking van de appartementen. Kwaliteit en duurzaamheid is de rode draad die doorheen “Ballodroom” loopt. Bovendien beschikt elk appartement over een set zonnepanelen, die mee helpen de energiefactuur aangenaam laag te houden.

Bekijk appartementenNadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Contacteer ons

Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op

Ontdek dit project


Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
13.01.01 1ste verdieping
Aantal slaapkamers: 3
€ 300.344 *
13.01.02 1ste verdieping
Aantal slaapkamers: 3
€ 300.344 *
13.02.01 2de verdieping
Aantal slaapkamers: 2
€ 343.095 *
15.01.01 1ste verdieping
Aantal slaapkamers: 3
€ 324.484 *
15.01.02 1ste verdieping
Aantal slaapkamers: 2
€ 295.984 *
15.01.03 1ste verdieping
Aantal slaapkamers: 2
€ 317.684 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Ruimte is luxe.

Door een doordacht gebruik van ruimte, hebben alle appartementen in Ballodroom ruime woonvertrekken.  Dit gevoel van ruimte wordt nog versterkt door het licht dat overvloedig binnenstroomt langs de grote ramen.  En net door die grote raampartijen heb je een mooi uitzicht over landerijen en een volgroeide boomgaard.  

Is je interesse gewekt, en wens je meer te vernemen over dit unieke project?  Aarzel dan niet ons te contacteren.  Onze bouwadviseurs nemen graag de tijd om je alle troeven die Ballodroom je biedt, toe te lichten.

Interesse?
Neem nu contact op