Dit kan je zelf kiezen bij sleutel-op-de-deur

Het is een misvatting dat bij sleutel-op-de-deur bouwen alles door de projectontwikkelaar wordt beslist en vastgelegd. Uiteraard kan je als eigenaar nog je eigen stempel drukken op je woning voor het bouwproces van start gaat. We geven je graag een overzicht van alle mogelijkheden wanneer je voor Unicas kiest.

De architectuur
Je kan natuurlijk niet helemaal de architectuur bepalen. De architect legt het concept vast en bepaalt voor een groot deel welk materiaal gebruikt wordt bijvoorbeeld. Maar dat betekent niet dat alle woningen op elkaar lijken. Binnen één project kan je vaak nog kiezen welke stijl van de beschikbare woonentiteiten het beste bij jouw smaak past.

De indeling
De architect bepaalt waar de keuken en de badkamer komen en hoeveel slaapkamers er zijn. Maar binnen één project kan je kiezen uit woningen met één, twee of drie slaapkamers. En als er een zolder is, kan je die meestal ook laten inrichten als extra slaapkamer, hobbykamer of iets anders.

De trap, vloeren en tegels

Droom je van een warm parket of geef je de voorkeur aan onderhoudsvriendelijke tegels? Wil je graag profielen in aluminium of liever in pvc? Elke sleutel-op-de-deurwoning kan je bouwen en inrichten volgens je eigen voorkeuren en persoonlijke smaak. Natuurlijk moeten we rekening houden met de wettelijke bouwvoorschriften, maar verder zijn de mogelijkheden bijna eindeloos.

De keuken en badkamer

Aan de hand van de vooraf bepaalde budgetten in het lastenboek kies je zelf alle afwerkingsmaterialen. Zo kan je gaan voor een strakke keuken en een moderne badkamer of een woning met een landelijke toets.

De verlichting, de verf en/of het behang

Ten slotte geven we je ook de mogelijkheid om de belangrijke details van je interieur, zoals de verlichting, de verf en/of het behang, zelf te bepalen.

Bij Unicas is sleutel-op-de-deur bouwen altijd heel persoonlijk. Jouw projectbegeleider begeleidt je graag bij het maken van jouw keuzes. Bij Unicas gaan we altijd voor uniek wonen.

 

Dit vonden anderen ook interessant!