Sleutel op de deur: de 3 grootste voordelen van ‘turnkey’ bouwen

In ons land is sleutel op de deur bouwen heel populair. Terecht, want sleutel op de deur woningen hebben heel wat voordelen. Deze manier van bouwen bespaart u heel wat gedoe, papierwerk en tijd. De sleutel op de deur bouwfirma regelt en coördineert alles voor u. Bovendien kunt u met al uw vragen en opmerkingen terecht bij één aanspreekpunt. Wilt u dus enkel de voordelen van bouwen zonder de nadelen? Dan is sleutel op de deur bouwen zeker iets voor u!

Sleutel op de deur bouwen wordt ook wel ‘turnkey’ of ‘sleutelklaar’ genoemd. Die begrippen betekenen allemaal hetzelfde. Bent u ook te vinden voor een bouwdroom zonder stress? Bij Unicas zetten we graag de grootste voordelen van sleutel op de deur voor u op een rij.  

1. Eén aanspreekpunt bij sleutel op de deur

Elk bouwproject is een complex kluwen van verschillende aannemers en stielmannen die in een bepaalde volgorde hun werk moeten doen. Dat is bij sleutel op de deur bouwen niet anders. Grondwerken, metselwerken, dakdekken, chape, pleisterwerken, tegelwerken, sanitair, elektriciteit, … Van ruwbouw tot afwerking zijn het telkens specialisten die in een strak schema ingepland dienen te worden. Daar kruipt heel wat tijd in, tenzij u bouwt via sleutel op de deur. Wij regelen bij sleutel op de deur woningen alles voor u. Wij hebben daarvoor de beste mensen die voor elke stap in het bouwproces vakwerk afleveren.

U heeft bij sleutel op de deur slechts één aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen. Dat spaart u heel wat kopzorgen en stress.

 

Wij regelen bij sleutel op de deur woningen alles voor u. Wij hebben voor elke stap in het bouwproces de beste mensen tot onze beschikking.

 

2. Zekerheid over budget en uitvoeringstermijn bij sleutel op de deur bouwen

Voor veel mensen geeft het veel gemoedsrust om vooraf perfect te weten hoeveel de nieuwbouw woning zal kosten. Bij sleutel op de deur is dat het geval. Meer nog: de eindprijs is contractueel vastgelegd, net zoals de uitvoeringstermijn. Bijkomende kosten sleutel op de deur? Die zijn er niet, tenzij u wil afwijken van de oorspronkelijke plannen. Zo komt u bij sleutel op de deur nooit voor verrassingen te staan. Ook bent u vooraf zeker van de datum waarop u de verhuis kan plannen. Al deze garanties bij sleutel op de deur bouwen zijn zelfs wettelijk vastgelegd in de 'Wet Breyne'. Meer info over deze wet vindt u hier.

Daarnaast hebt u ook de mogelijkheid om een deel van het bouwproject zelf uit te voeren. Van ruwbouw over casco tot een woning die helemaal afgewerkt is: bij Unicas kiest u zelf hoe ver wij gaan. Sleutel op de deur bouwen is bij ons altijd een uniek verhaal.

3. Ook sleutel op de deur is persoonlijk bouwen

Het is een grote misvatting dat sleutel op de deur bouwen wil zeggen dat alle woningen op elkaar lijken. Ook al start een project vaak vanuit een standaardplan, dit dient vooral als inspiratiebron. Als bouwheer krijgt u met de basisplannen een goed idee van wat u voor welk budget ongeveer kan verwachten.

Elke sleutel op de deur woning kan u bouwen en inrichten volgens uw smaak. Natuurlijk moeten we rekening houden met de wettelijke bouwvoorschriften, maar voorts is de eigen invulling bijna eindeloos. Wilt u een strakke en moderne keuken, of houdt u van een landelijke toets? Voelt u iets voor de warmte van parket of wilt u onderhoudsvriendelijke keramische tegels? Profielen in aluminium of pvc? Kamers onder dak of een gelijkvloerse woning sleutel op de deur? Het zijn allemaal zaken die u zelf kan bepalen om uw persoonlijke droomwoning te bouwen.

Ook bij Unicas is sleutel op de deur bouwen altijd heel persoonlijk. Uw projectbegeleider begeleidt u graag bij het maken van uw keuzes. Bij Unicas gaan we altijd voor uniek wonen.

No stress… bouw uw droomwoning sleutel op de deur!

Hebt u al vrienden of familieleden zien stressen tijdens het bouwen van hun woning? Dat is bij sleutel op de deur nooit het geval. U kan genieten van het plezante van het bouwproject, zonder de lasten en de zorgen. U ziet stap voor stap uw droomwoning vorm krijgen, zonder dat u zich zorgen dient te maken over budget, aannemers, onvoorziene omstandigheden, …

Reken op Unicas voor een bouwproject waar u zich helemaal in thuis zal vinden!

Dit vonden anderen ook interessant!