Tips & tricks voor een vakantiegevoel in eigen huis

Het fijne aan vakantie is dat je gewoon lekker kan doen waar je zin in hebt. Inpakken en wegwezen of superrelaxed genieten van een staycation. Zeker als je nét gebouwd hebt klinkt die tweede optie misschien wel als muziek in de oren. We geven je graag enkele tips & tricks voor dat ultieme vakantiegevoel in je eigen nieuwbouwwoning.

Vakantiesfeer in huis

Waar denk jij aan bij het woord ‘vakantie’? Misschien schiet de zachte geur van lavendel, frisse witte hotellakens of zoete meloen je spontaan te binnen. Haal dan gewoon die kleine dingen in huis! Verwen jezelf met nieuw beddengoed, leg een mooie kom met lekker, rijp fruit op je keukeneiland en geniet van een kleurrijk veldboeket op tafel. Zo waan je je meteen in het zuiden.

Decoreer je tuin en terras

Een staycation staat gelijk aan genieten van de zon op je terras of in je tuin. Ook daar kan je makkelijk voor een heerlijk vakantiesfeertje zorgen. Decoreer je tuin of terras met een comfortabele lounge, kleurrijke bloempotten en kussens, sfeervolle verlichting en een gezellige vuurkorf. Ideaal voor urenlang tuinplezier én zwoele zomeravonden.

 

Leef en eet zoals op vakantie

En dat betekent: geen mails en geen klusjes. Vul je vrije tijd met dingen die je op vakantie in het buitenland ook zou doen. Een boek lezen, aperitieven in de zon, een lekker lange siësta houden of een avondwandeling maken in de natuur. Neem ook de tijd voor een uitgebreid ontbijtje en geniet van een heerlijke barbecue. Of waarom geen Franse kaas- en wijnavond of Italiaanse afhaalpizza? Niets moet en alles mag!

Op zoek naar jouw (zomer)paradijs in eigen land? Ontdek hier al onze nieuwbouwprojecten.

Dit vonden anderen ook interessant!