Haaltert

Larenbroekstraat

Status
Uitverkocht

Adres
Larenbroekstraat 11 - 9451 Haaltert


Hedendaags wooncomfort in een rustige buurt.

Unicas bouwt in de Larenbroekstraat te Haaltert een halfopen woning in een hedendaags-moderne architectuur.

Binnenin heersen ruimte en licht. Door de grote raampartijen baden alle leefruimten in het daglicht, terwijl de hoge plafonds en een vide op het salon het gevoel van ruimte nog versterken. Tegelijkertijd zorgen deze grote raampartijen voor een prachtig zicht op de grote tuin.

De woning heeft, naast een ruime leefruimte en keuken, drie slaapkamers en een ruime inrichtbare zolder, zodat er ruim plaats is voor je hobby, thuiswerk, of extra slaapkamers. Een handige carport en berging maken het ruimteaanbod kompleet.

 

Technieken op hoog niveau

De woning aan de Larenbroekstraat is niet alleen mooi om naar te kijken, ze biedt ook een onvergelijkbaar wooncomfort. Hiertoe voorziet Unicas de woning van technieken die de technologie van de toekomst tot de standaard van vandaag maken. Door gebruik van zonnepanelen en hoogrendements- beglazingen blijft de energiefactuur ook aangenaam laag.

Bovendien kan je de woning aankopen aan het BTW percentage van 6%, indien je voldoet aan de voorwaarden die hiertoe zijn opgelegd.

Is je interesse gewekt en wil je meer vernemen over deze buitengewone woning? Aarzel niet ons te contacteren. Onze bouwadviseurs nemen graag de tijd om je verder in te lichten.

Nadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Op zoek naar een gelijkaardig project?

Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op