Oosterzele

Molenkouter

Vanaf
€526.501

Adres
Geraardsbergse Steenweg 256 - 9860 Oosterzele


  • Energiezuinig
  • Ideale uitvalsbasis naar Gent en E40

Wonen aan de poort van de Vlaamse Ardennen.

De streek tussen Gent en Zottegem wordt kenmerkt door uitgestrekte landerijen en zacht glooiende heuvels. In dit pittoreske landschap nestelen zich de koppelvilla’s die Unicas U voorstelt langsheen de oude Geraardsbergsesteenweg te Oosterzele-Balegem.

Ultiem wooncomfort in een rustige, groene omgeving.

Wie op zoek is naar een halfopen woning in eigentijdse architectuur, gekoppeld aan subliem modern wooncomfort, gelegen in een rustige omgeving, heeft deze unieke Unicas-villa’s met stip op het verlanglijstje staan. Bovendien zijn steden zoals Gent en Oudenaarde makkelijk bereikbaar, en begeef je je via de E40 snel naar alle grote stedelijke centra van het land.

Elk van deze halfopen villa’s blinkt uit door haar sublieme architectuur. Een optimaal gebruik van ruimten en volumes maakt dat het lijnenspel als strak en toch speels wordt ervaren. 

Binnenin heersen ruimte en licht. Door de grote raampartijen baden alle leefruimten in het daglicht, terwijl de hoge plafonds het gevoel van ruimte nog versterken. Tegelijkertijd zorgen deze grote ramen voor een prachtig zicht op de ruime tuinen, waar je uitkijkt over de uitgestrekte weilanden.

Technieken op hoog niveau

De woningen van Molenkouter zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze bieden ook een onvergelijkbaar wooncomfort. Hiertoe voorziet Unicas de woningen onder andere van vloerverwarming, aangestuurd door een warmtepomp, voor een behaaglijk gevoel. Door de voorziene zonnepanelen in combinatie met de warmtepomp blijft de energiefactuur ook aangenaam laag.

 

Bekijk woningenNadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Contacteer ons

Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 5 Woningen beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Lot 2 Lot 3 Lot 4 Lot 7 Lot 8 Verkocht Verkocht
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Lot 2 Halfopen bebouwing
Woonopp. van 152 m2
Grondopp. van 493 m2
Binnenkort in verkoop*
Lot 3 Halfopen bebouwing
Woonopp. van 157 m2
Grondopp. van 524 m2
€ 526.501 *
Lot 4 Halfopen bebouwing
Woonopp. van 157 m2
Grondopp. van 527 m2
€ 540.081 *
Lot 7 Halfopen bebouwing
Woonopp. van 191 m2
Grondopp. van 550 m2
€ 642.473 *
Lot 8 Halfopen bebouwing
Woonopp. van 193 m2
Grondopp. van 550 m2
€ 653.809 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Helemaal ontzorgd.

Unicas ontzorgt je helemaal door de woningen volledig afgewerkt op te leveren. Omdat je de afwerkingsmaterialen zelf nog kan kiezen, kan je het interieur van de koppelvilla’s afstemmen op je eigen smaak, en je eigen accenten leggen. Onze klantenbegeleiders staan je graag bij in het maken van de juiste keuzes.

Is je interesse gewekt en wil je meer vernemen over deze  buitengewone woningen? Aarzel niet ons te contacteren.  Onze bouwadviseurs nemen graag de tijd om je verder in te lichten.

 

Interesse?
Neem nu contact op