Wetteren

Lambroekveld

Vanaf
€443.131

Adres
Lambroekstraat - 9230 Wetteren


  • Halfopen en open woningen
  • Optimale lichtinval
  • Duurzame materialen

Eigentijds wonen met een landelijke twist.

In Massemen, een landelijke deelgemeente van  Wetteren, realiseert Unicas dit woonproject in perfecte harmonie met de omgeving waarin het is ingebed.

Lambroekveld bestaat uit acht ééngezinswoningen, in open en halfopen verband. Hoewel Unicas kiest voor een landelijk ontwerp, en het gebruik van degelijke materialen, heb je als toekomstige bewoner nog de mogelijkheid de afwerking van de woning te personaliseren. Immers, je kiest zelf de afwerkingsmaterialen, geheel naar eigen smaak, bij één van onze leveranciers.

Ruimte is Luxe

Elk van deze woningen is door zijn doordacht concept compact maar toch ruim tegelijk. En vermits Unicas ze bouwt, is een verzorgde uitvoering gegarandeerd! Elk van de woningen beschikt over een ruime leefruimte, een aangename en lichtrijke keuken, drie slaapkamers, een badkamer en bergzolder. Een aantal beschikt zelfs over een inpandige garage.

Door gebruik te maken van de laatste technieken, zijn de woningen in de Lambroekstraat bijzonder energiezuinig.  De verzorgde plaatsing van isolatie en ramen zorgen voor een goed geïsoleerd geheel, terwijl het balansventilatiesysteem dat standaard is voorzien zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Bovendien is elke woning voorzien van een vloerverwarmingssysteem op het gelijkvloers.

Bekijk woningenCarl De Beule
Nadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Contacteer ons

Luc De Puysseleir, Kati De Ro, Nadine Plas & Carl De Beule

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 3 Woningen beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Verkocht Lot 3 Lot 4 Lot 5 Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Lot 3 Open bebouwing
Woonopp. van 239 m2
Grondopp. van 374 m2
€ 523.479 *
Lot 4 Open bebouwing
Woonopp. van 191 m2
Grondopp. van 401 m2
€ 514.995 *
Lot 5 Halfopen bebouwing
Woonopp. van 190 m2
Grondopp. van 244 m2
€ 443.131 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Ideaal gelegen, rustige woonomgeving.

Door de ligging aan de rand van de gemeente Massemen, op een steenworp van de Brusselsesteenweg, zijn alle voorzieningen dichtbij. Scholen, winkels, bakker, slager en openbaar vervoer bevinden zich dicht bij de projectsite.  

Grote steden zoals Gent, Wetteren, Aalst en Brussel, zijn makkelijk bereikbaar, omdat de oprit naar de E40 en R4 dichtbij de site liggen.

Al deze troeven maken van Lambroekveld een uniek woonproject, dat trots de Unicas – stempel van UNIEK WONEN waarmaakt.

Zie je jezelf hier wonen, of heb je vragen, neem dan snel contact met ons op. Onze woonadviseurs vertellen je graag meer over dit bijzondere woonproject.

Interesse?
Neem nu contact op