Kortenberg

Frans Mombaersstraat

Status
Uitverkocht sinds maart 2023

Adres
Frans Mombaersstraat 160 A - 3071 Kortenberg


Modern wooncomfort in een rustige buurt.

Unicas bouwt in de Frans Mombaersstraat te Kortenberg twee gekoppelde woningen in een hedendaags-moderne architectuur. Door een doordacht gebruik van lichte gevelstenen in verschillende dikte, krijgt de gevel een bijzonder speels en ritmisch cachet.

Binnenin heersen ruimte en licht. Door de grote raampartijen baden alle leefruimten in het daglicht, terwijl de hoge plafonds het gevoel van ruimte nog versterken. Tegelijkertijd zorgen deze grote raampartijen voor een prachtig zicht op de grote tuinen.

Elke woning heeft, naast een ruime leefruimte en keuken, drie slaapkamers en een ruime inrichtbare zolder, zodat er ruim plaats is voor je hobby, thuiswerk, of extra slaapkamers. De inpandige garage en berging maken het ruimteaanbod compleet.

Technieken op hoog niveau

De woningen aan de Frans Mombaersstraat zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze bieden ook een onvergelijkbaar wooncomfort. Hiertoe voorziet Unicas de woningen technieken die de technologie van de toekomst tot de standaard van vandaag meken. Door gebruik van zonnepanelen en hoogrendements- beglazingen blijft de energiefactuur ook laag.

Nadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Op zoek naar een gelijkaardig project?

Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op