Oosterzele

Geraardsbergse Steenweg

Status
Uitverkocht sinds februari 2023

Adres
Geraardsbergse Steenweg - 9860 Oosterzele


Wonen aan de poort van de Vlaamse Ardennen.

De streek tussen Gent en Zottegem wordt gekenmerkt zich uitgestrekte landerijen en zacht glooiende heuvels.  In dit pittoreske landschap nestelt zich de villa die Unicas U voorstelt langsheen de oude Geraardsbergsesteenweg te Oosterzele-Balegem.

Ultiem wooncomfort in een rustige, groene omgeving.

Wie op zoek is naar een woning in eigentijdse architectuur, gekoppeld aan subliem modern wooncomfort, gelegen in een rustige omgeving, heeft deze unieke Unicas-villa met stip op het verlanglijstje staan.  Bovendien zijn steden zoals Gent en Oudenaarde makkelijk bereikbaar, en bereik je via de E40 snel alle grote stedelijke centra van het land.

Deze moderne open villa blinkt uit door hun sublieme architectuur.   Een optimaal gebruik van ruimten en volumes maakt dat de architectuur als strak en toch speels wordt ervaren. 

Binnenin heersen ruimte en licht.  Door de grote raampartijen baden alle leefruimten in het daglicht, terwijl de hoge plafonds het gevoel van ruimte nog versterken.  Tegelijkertijd zorgen deze grote ramen voor een prachtig zicht op de ruime tuin, waar je uitkijkt over de uitgestrekte weilanden.

Technieken op hoog niveau

De open villa in Molenkouter is niet alleen mooi om naar te kijken, ze biedt ook een onvergelijkbaar wooncomfort.  Hiertoe voorziet Unicas de villa onder andere van vloerverwarming, aangestuurd door een warmtepomp met geothermie, voor een behaaglijk gevoel.  Bovendien laat dit systeem ook toe de woning te koelen in de zomer.  Door de zonnepanelen in combinatie met de warmtepomp blijft de energiefactuur ook aangenaam laag.

 

Nadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Op zoek naar een gelijkaardig project?

Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op