Oudergem

Lammerendrieslaan

Status
Uitverkocht sinds november 2023

Adres
Lammerendrieslaan 67-71 - 1160 Oudergem


Moderne klasse voor een warme thuis!

Gelegen langs de Lammerendrieslaan te Oudergem geniet dit nieuwbouwproject alle troeven voor een toekomstgericht & duurzaam wooncomfort. De hedendaagse architectuur zorgt voor een tijdloze uitstraling dewelke in combinatie met kwalitatieve technieken & verfijnde afwerkingsmaterialen een zorgeloze toekomst verzekert.

Iedere woning is voorzien van een inpandige garage & eigen tuin zodat u als bewoner ieder moment geniet van ruimte & intimiteit. Het leefcomfort maakt van deze woningen architecturale parels.

Naast de esthetiek blinken deze gesloten woningen uit door hun energetische prestaties. Immers, voor Unicas zijn energiezuinigheid en duurzaamheid zijn geen holle begrippen. Een verzorgde uitvoering van de isolatie en de in basis voorziene warmtepomp met zonnepanelen zorgen voor een EPB score die ver onder de gangbare norm ligt.

Omwille van de ligging vormen deze woningen een ideale uitvalsbasis naar Brussel en omstreken. Met openbaar vervoer, scholen, winkels en recreatiemogelijkheden binnen wandelafstand is de locatie perfect gelegen om wonen, werken en een harmonieus gezinsleven met elkaar in balans te brengen. Meer ontdekken? Klik gerust door naar de plannen van deze schitterende woningen.

Nadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir
Koen Heysselaer

Op zoek naar een gelijkaardig project?

Koen Heysselaer, Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op