Tervuren

Eikestraat

Status
Uitverkocht sinds mei 2024

Adres
Eikestraat 18 - 3080 Tervuren


Uitzonderlijk wonen in Tervuren

Welkom in de Eikestraat, waar de contouren van modern wonen zich vermengen met de sereniteit van het groene landschap. We presenteren met trots een unieke kans om eigenaar te worden van een hedendaagse halfopen nieuwbouwwoning, waar stijl, comfort en een panoramisch groen uitzicht samenkomen.

Deze eigentijdse woning belichaamt hedendaags wooncomfort in al zijn facetten. Stap binnen in een zee van natuurlijk licht, waar vloer tot plafond ramen de ruimtes baden in een warme gloed. De open plattegrond creëert een vloeiende overgang tussen de woonkamer, eetkamer en keuken, waardoor een uitnodigende omgeving ontstaat voor gezellige momenten en verfijnd entertainment.

De keuken, een meesterwerk van modern design, is uitgerust met state-of-the-art apparatuur en hoogwaardige afwerkingen, waardoor het een plek wordt waar culinaire creativiteit tot leven komt. Geniet van uw maaltijden met uitzicht op de groene velden, die een gevoel van rust en ruimte toevoegen aan uw dagelijkse leven.

De slaapkamers bieden een oase van rust, met ruime indelingen en luxe badkamers die zijn ontworpen als privé-spa's. Word elke ochtend wakker met een adembenemend uitzicht op het omliggende groen, en ervaar de perfecte harmonie tussen comfort en natuur.

De locatie van deze woning is werkelijk uniek. Gelegen langs de Eikestraat in Tervuren, biedt het een perfecte balans tussen rustig wonen en de nabijheid van stedelijke voorzieningen. Ontsnap aan de drukte van de stad en kom thuis in uw eigen oase van rust, omringd door groen.

Deze eigentijdse halfopen nieuwbouwwoning belooft een leven van luxe, comfort en een harmonieus samenspel met de natuur. Mis deze kans niet om een uniek stukje Tervuren te bezitten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe uw droomhuis werkelijkheid kan worden langs de betoverende Eikestraat.

Nadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Op zoek naar een gelijkaardig project?

Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op