Tielt-Winge

Blerehoek

Vanaf
€362.134

Adres
Blerebergstraat 103 - 3390 Tielt-Winge


  • Hedendaagse architectuur
  • Warmtepomp Lucht-Water 
  • Vloerverwarming
  • Kies zelf hoe u wil wonen

Hedendaags wonen onder de Vlooybergtoren

In het hart van Tielt-Winge, verwelkomen we u met trots in ons nieuwste project: Blerehoek. Een unieke combinatie van kwaliteit, duurzaamheid, vernieuwende architectuur, ultiem wooncomfort en eigentijdse technologieën komt hier samen om een idyllisch thuis te creëren voor u en uw dierbaren.

Kwaliteit die Beklijft

Bij Blerehoek staat kwaliteit hoog in het vaandel. Elk detail is met zorg ontworpen en met precisie uitgevoerd, van de fundering tot de laatste afwerking. Onze woningen zijn gebouwd om de tand des tijds te weerstaan, met hoogwaardige materialen die niet alleen duurzaamheid garanderen maar ook een tijdloze elegantie bieden. Hier investeren we niet alleen in huizen, maar in de langdurige tevredenheid van onze bewoners.

Duurzaamheid als Levensstijl

Bij Blerehoek streven we naar duurzaamheid, met een focus op milieuvriendelijke oplossingen. De woningen zijn uitgerust met energiezuinige systemen, zoals zonnepanelen en geavanceerde isolatietechnieken, waardoor niet alleen uw wooncomfort wordt vergroot, maar ook uw ecologische voetafdruk wordt verkleind. We geloven in wonen met respect voor de omgeving, waarbij de natuur en moderne architectuur hand in hand gaan.

Architectuur die Inspireert

De architectuur van Blerehoek is een ode aan modern design met een vleugje tijdloze klasse. De harmonie tussen esthetiek en functionaliteit staat centraal, met strakke lijnen, ruime interieurs en doordachte indelingen die een gevoel van ruimtelijkheid creëren. Elk huis is uniek en toch perfect geïntegreerd in het totaalbeeld, waardoor een architectonisch meesterwerk ontstaat dat de tand des tijds zal doorstaan.

Ultiem Wooncomfort

Thuis is waar het hart is, en bij Blerehoek hebben we ervoor gezorgd dat uw hart zich direct thuis voelt. De woningen bieden een oase van rust, met ruime kamers, overvloedig natuurlijk licht en hoogwaardige afwerkingen. Van gezellige avonden in de tuin tot ontspannen momenten in de luxueuze badkamer, elk aspect van Blerehoek is ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van wooncomfort.

Eigentijdse Technologieën voor een Slimme Levensstijl

In Blerehoek omarmen we de toekomst met eigentijdse technologieën die uw levensstijl verbeteren. Slimme thermostaten, beveiligingssystemen en geïntegreerde domotica zorgen ervoor dat uw huis niet alleen mooi is, maar ook slim. Geniet van het gemak van een geconnecteerde woning, waar u met één druk op de knop de sfeer van uw leefruimte kunt aanpassen aan uw stemming.

Met Blerehoek presenteren we een exclusieve kans om te wonen in een uniek stukje architectonisch meesterschap, waar kwaliteit, duurzaamheid, vernieuwende architectuur, ultiem wooncomfort en eigentijdse technologieën samenkomen om een ongeëvenaarde woonervaring te creëren. Uw droomhuis wacht op u in Tielt-Winge.

 

Welkom thuis.

Bekijk woningenNadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Contacteer ons

Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 6 Woningen beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Lot 4 Lot 5 Lot 6 Lot 7 Lot 8 Lot 3
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Lot 3 Halfopen bebouwing
Grondopp. van 293 m2
€ 404.076 *
Lot 4 Gesloten bebouwing
Grondopp. van 214 m2
€ 362.134 *
Lot 5 Halfopen bebouwing
Grondopp. van 349 m2
€ 408.282 *
Lot 6 Halfopen bebouwing
Grondopp. van 336 m2
€ 398.077 *
Lot 7 Gesloten bebouwing
Grondopp. van 237 m2
€ 366.152 *
Lot 8 Halfopen bebouwing
Grondopp. van 389 m2
€ 412.513 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Tielt-Winge: Thuis in Groene Schoonheid

In het idyllische Tielt-Winge voel je de warme omhelzing van een gemeenschap die harmonieus leeft te midden van weelderig groen. Met zijn charmante straten, omringd door uitgestrekte velden en bossen, biedt deze betoverende plek een oase van rust. In alle seizoenen komt de natuur hier tot leven, met bloeiende bloemen in de lente, weelderige groene landschappen in de zomer, kleurrijke bladeren in de herfst en een vredig wit tapijt van sneeuw in de winter.

  • Natuurlijke Pracht: Tielt-Winge omarmt zijn bewoners met weidse landschappen, omringd door weelderige bossen en uitgestrekte velden.
  • Gemeenschapsgeest: In Tielt-Winge bloeit een hechte gemeenschap waar buren meer zijn dan alleen gezichten. 
  • Leven in Balans: De harmonieuze combinatie van natuurlijke schoonheid en een sterke gemeenschapsgeest maakt Tielt-Winge een ideale plek om te wonen. 

Interesse?
Neem nu contact op