Roosdaal

Borrekets

Status
Uitverkocht sinds mei 2024

Adres
Borrekets 29 - 1760 Roosdaal


De charme van het leven op de buiten….

Een duurzame en energiezuinige nieuwbouwwoning in het prachtige Roosdaal? Tussen de Hoogstraat en de Profetenstraat realiseert Unicas een nieuwe woonbuurt, Profetenberg.

Indien rust, perfecte oriëntatie en een hedendaagse uitstraling met een betaalbaar prijskaartje is wat je zoekt, dan ben je op het juiste adres. Door haar jarenlange ervaring heeft Unicas de mogelijkheid om eigentijdse woningen te maken op maat van de klant. Wij bieden alle wooncomfort aan voor een aanvaardbare prijs. Energie-efficiënt, uitgevoerd met de beste materialen en technieken voor ultiem wooncomfort.

Architectuur en woonkwaliteit gaan hand in hand.

De nieuwbouwwoningen voldoen aan alle eisen van een moderne gezinnen.  De woonvertrekken baden in het licht door de grote raampartijen, en de ruime, open keuken is het centrum van het familieleven.  Verder beschikken deze eigentijdse woningen over drie, vier of zelfs vijf slaapkamers en minstens één mooi ingerichte badkamer.

Hoewel de architectuur en buitenmaterialen door Unicas met zorg op elkaar werden afgestemd, kies je zelf met welke materialen de woning wordt afgewerkt.  Een tegel op de vloer, of toch liever parket? Geen probleem.  Unicas begeleidt je in je keuzes, zodat je zelf je individuele stempel kan drukken op de afwerking van je woning.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Of plan je graag een afspraak in om je woondroom te bespreken? Contacteer ons, we helpen je graag verder en werken een voorstel uit op maat.

Nadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir
Koen Heysselaer

Op zoek naar een gelijkaardig project?

Koen Heysselaer, Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op