Lieferinge

Heerevelden

Vanaf
€539.428

Adres
Brusselseheerweg 43 - 9400 Lieferinge


  • Nabij openbaar vervoer
  • Rustige straat
  • School in de nabijheid

Ultiem wooncomfort in een rustige, groene omgeving.

Wie op zoek is naar een woning in eigentijdse architectuur, gekoppeld aan subliem modern wooncomfort, gelegen in een rustige omgeving, heeft de Unicas-woningen aan de Brusselseheerweg in Neigem-Ninove met stip op het verlanglijstje staan.

Langsheen de Brusselseheerweg realiseert Unicas vier halfopen villa's die uitblinken door hun sublieme architectuur. Een optimaal spel van ruimte en volumes maakt dat de architectuur als strak en toch speels wordt ervaren.

Binnenin heersen ruimte en licht. Door de grote raampartijen baden alle leefruimten in het daglicht, terwijl de hoge plafonds het gevoel van ruimte nog versterken. Tegelijkertijd zorgen deze grote raampartijen voor een prachtig zicht op de ruime tuinen, waar je een naast de uitgestrekte weilanden uitkijkt op een bos.

Technieken op hoog niveau.

De woningen van Heerevelden zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze bieden ook een onvergelijkbaar wooncomfort. Hiertoe voorziet Unicas de woningen onder andere van vloerverwarming, aangestuurde door een warmtepomp met geothermie, voor een behaaglijk gevoel. Bovendien laat dit systeem ook toe de woning te koelen in de zomer. Door de zonnepanelen en speciale beglazingen blijft de energiefactuur ook laag.


Download de projectbrochure met extra informatie

Bekijk woningenNadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Contacteer ons

Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 1 Woning beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Verkocht Verkocht Verkocht Lot 4
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Lot 4 Halfopen bebouwing
Woonopp. van 184 m2
Grondopp. van 975 m2
€ 539.428 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Helemaal ontzorgd.

Unicas ontzorgt je helemaal door de woningen volledig afgewerkt op te leveren, met inbegrip van terras, pad naar de voordeur en oprit naar de garage. Enkel de schilderwerken blijven uit te voeren door de klant. In de tuin rond de woning wordt de grond genivelleerd, klaar om te worden aangelegd.

Is je interesse gewekt en wil je meer vernemen over deze buitengewone woningen? Aarzel niet ons te contacteren. Onze bouwadviseurs nemen graag de tijd om je verder in te lichten.

Interesse?
Neem nu contact op