Lennik

De Karenberg

Vanaf
€645.865

Adres
Karenbergstraat - 1750 Lennik


  • hedendaagse technieken
  • 4 slaapkamers & 2 badkamers
  • ruime afwerkingsbudgetten
  • kies hoe jij wil wonen

Landelijk wonen in Lennik?

Een uniek aanbod aan klassieke ééngezinsvilla's.

Op de hoek van de Karenbergstraat en de Galgestraat in Lennik, één van de meest schilderachtige dorpen van het Pajottenland, stelt Unicas U vier klassieke villa’s voor in landelijke stijl.

Architecturaal werden alle registers opengetrokken om deze woningen een authentiek uitzicht mee te geven, dat de tand des tijds gracieus zal weerstaan.

Voor elke villa werd een specifiek architecturaal verhaal uitgewerkt. Elke woning is individueel karaktervol en anders. Bovendien blinken de villa’s uit door het gebruik van kwalitatieve materialen, en bieden ze het neusje van de zalm qua technieken. Op deze manier verankert Unicas duurzaamheid en wooncomfort in elk van deze bijzondere villa’s.

Ruimte is comfort.

Iedere villa is ruim ontworpen, met vier slaapkamers, twee badkamers, ruime en lichte leefruimten, en ruim bemeten keukens.  Bovendien beschikt elke villa over een ruime zolderruimte die toegankelijk is via een vaste trap.  Zo kan dit de speelruimte voor de kids worden, of de mancave die je al altijd wilde.

Voor de afwerking van elke villa werden ruime budgetten voorzien, zodat ook de keuze van de afwerkingsmaterialen op zich een plezierige belevenis wordt. Door een gepersonaliseerde keuze kan je een eigen toets geven aan de villa die best bij je smaak past.

Bekijk woningenNadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Contacteer ons

Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 2 Woningen beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Lot 1 Verkocht Verkocht Lot 4
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Lot 1 Open bebouwing
Woonopp. van 200 m2
Grondopp. van 564 m2
€ 645.865 *
Lot 4 Open bebouwing
Grondopp. van 529 m2
€ 724.286 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Dit nieuwbouwproject heeft ook omwille van zijn ligging alle troeven in handen als jouw ideale thuisbasis. Alle invalswegen naar Brussel en de grote stedelijke centra van ons land liggen in de nabijheid van de projectsite.   Door de nabijheid van het bruisende handelscentrum van is winkelen evenmin een tijdverslindende bezigheid. En voor de kids is er een ruim aanbod aan scholen en ontspanningsmogelijkheden. Allen op een steenworp van je voordeur.

Is je interesse gewekt? Contacteer ons dan snel, onze bouwadviseurs helpen je graag verder.

Interesse?
Neem nu contact op