Galmaarden

Coppenslaan

Vanaf
€502.044

Adres
Coppenslaan 30 - 1570 Galmaarden


  • Lichtrijke villa
  • Hedendaags wooncomfort
  • 3 ruime slaapkamers
  • kies zelf hoe je wil wonen

Bent u op zoek naar een nieuwe thuis in Vollezele?

Gelegen langs de Coppenslaan te Vollezele geniet je van de rust die de omgeving jou te bieden heeft. Het uiterste bouwperceel in een doodlopende straat zonder passage, de ultieme woonbeleving. Zowel de school, bakker, beenhouwer, buurtwinkel zijn op wandelafstand. Alle voorzieningen zijn aanwezig om jou als bewoner te laten genieten.

Deze villa voldoet aan alle eisen van een modern & jong gezin.  De woonvertrekken baden in het licht door de grote raampartijen en de ruime, open keuken is het centrum van het familieleven.  Verder beschikken deze eigentijdse woningen over drie slaapkamers en een mooi ingerichte badkamer.

Hoewel de architectuur en buitenmaterialen door Unicas met zorg op elkaar werden afgestemd, kies je zelf met welke materialen de woning wordt afgewerkt.  Een tegel op de vloer, of toch liever parket? Geen probleem.  Unicas begeleidt je in je keuzes, zodat je zelf je individuele stempel kan drukken op de afwerking van je woning.

Bekijk woningenNadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir
Koen Heysselaer

Contacteer ons

Koen Heysselaer, Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 1 Woning beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Lot 1
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Lot 1 Open bebouwing
Woonopp. van 151 m2
Grondopp. van 563 m2
€ 502.044 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

De Coppenslaan ligt in het centrum van Vollezele, een bruisende gemeente waar landelijk wonen centraal staat. De 'Okay' is op wandelafstand via een voetweg, net zoals de gemeenteschool & deze andere voorzieningen. Met de auto enkel toegankelijk vanuit de Steenstraat, te voet of met de fiets ben je onmiddellijk aan de Steenweg of aan de Kerk.

  • Groene gemeente
  • Alle voorzieningen nabij
  • Vlotte verbinding naar Ninove, Edingen & Brussel

Interesse?
Neem nu contact op