Aarschot

Roodhuisveld fase III

Vanaf
€478.910

Adres
Herseltsesteenweg - 3200 Aarschot


  • Vrije architectuur
  • Energie-efficiënt
  • Open bebouwing

Future-proof wonen aan de rand van de stad.

Aan de rand van Aarschot, langs de Herseltsesteenweg stelt Unicas U dit uniek gelegen bouwperceel voor. Op deze uitstekende locatie bouwen we samen met U de woning van uw dromen. Strak modern of landelijk klassiek, alle bouwstijlen zijn mogelijk voor deze viergevel-villa. Zeg ons gerust hoe U wil wonen.

Modern of klassiek, elke Unicas-woning blinkt uit door de uitvoering en de technieken die ze van huis uit meekrijgt. Zo voorziet Unicas in elke woning een balansventilatie-systeem type D, vloerverwarming, fotovoltaïsche panelen en een verwarmingssysteem met een warmtepomp.

Door al deze voorzieningen is blijft de energie-rekening aangenaam laag, en ben je verzekerd van een optimaal comfort gedurende lengten van jaren. Dat is wat bouwen met Unicas zo uniek maakt – je bouwpartner denkt samen met je mee in jouw belang.

Afwerking naar keuze.

Hoewel Unicas reeds mooie afwerkingsmaterialen voorziet, kan je je eigen stempel drukken op de afwerking en inrichting van de woning. Vloeren, binnendeuren, sanitair, trappen, zijn maar een greep uit de afwerkingskeuzes die je naar eigen smaak en budget kan maken. Je wordt hierin bijgestaan door onze klantenbegeleiders, en de specialisten van onze diverse leveranciers.

 

Is je interesse gewekt door dit bijzonder project? Neem dan snel contact op met ons. Onze bouwadviseurs helpen je graag verder.

Bekijk woningenNadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Contacteer ons

Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 1 Woning beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Lot 1
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Lot 1 Open bebouwing
Woonopp. van 162 m2
Grondopp. van 490 m2
€ 478.910 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Wonen, werken, winkelen.

Spreekt het bruisende stadsleven je aan, maar trek je je ook graag terug in de rust van je eigen woning? Dan beantwoordt de projectlocatie perfect aan je wensen. Winkels, scholen en het centrum van Aarschot liggen op respectievelijk wandel- en fietsafstand. Bovendien begeef je je via de nabij gelegen snelwegen vlot naar alle grote stedelijke centra van het land.

Bovendien kan je de kids rustig in de tuin laten spelen, aangezien de woning aan het uiteinde van een ventweg is gelegen, naast de Herseltsesteenweg.

Interesse?
Neem nu contact op

Nadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Samen de mogelijkheden bekijken?

Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301 Neem nu contact op