Tervuren

Ruysveld

Vanaf
€817.362

Adres
Ruysveld - 3080 Tervuren


  • Warmtepomp icm. vloerverwarming
  • Kwalitatieve materialen
  • Luxe uitstraling
  • Uitstekende ligging

Architectuur met grote A

Unicas stelt U in Tervuren, op een rustige locatie nabij het dorpscentrum, deze architecturale parel voor. Deze villa onderscheidt zich door een doordachte, en tevens onverwachte indeling. Omwille van de helling van het terrein, heeft de architect de mogelijkheid gezien een verfrissende twist te geven aan het programma van deze uitmuntende villa.

Deze villa omvat een ruime open indeling, evenals de vier ruime slaapvertrekken en de badkamers. Wonen doe je badend in de zon wegens de fantastische oriëntatie, palend aan de rustige en ruime tuin. Een uitgelezen selectie aan gevelmaterialen maakt dat de architectuur nog wordt versterkt en er een vernieuwend beeld wordt gecreëerd van wat eigentijdse architectuur is. Unicas biedt haar klanten de zekerheid van een verzorgde uitvoering en een duurzame energie-efficiënte woning. Hiertoe wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken, welke de normen van morgen tot standaard van vandaag maken.

Bekijk woningenNadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir
Koen Heysselaer

Contacteer ons

Koen Heysselaer, Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 1 Woning beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Lot 1
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Lot 1 Open bebouwing
Woonopp. van 227 m2
Grondopp. van 783 m2
€ 817.362 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Tervuren, een uitstekende ligging

Tervuren (Duisburg) is omwille van zijn unieke ligging, onmiskenbaar goed ontsloten naar het centrum van Brussel, en alle internationale instellingen, zoals EG en NATO. Zowel via snelweg als via openbaar vervoer, dat zich letterlijk op wandelafstand van de woning bevindt, zijn de stad en de instellingen makkelijk en vlot bereikbaar. Vergeten we niet de nationale luchthaven van Zaventem, welke als poort naar de wereld fungeert, en bereikbaar is binnen 15 minuten met de wagen. Verder bevinden de Britse, Amerikaanse en Duitse scholen zich in de onmiddellijke omgeving.

Omwille van zijn ligging in de dorpskern van Tervuren, zijn buurtwinkels, bakkers, beenhouwers, apothekers, kledingwinkels & kindercrèches beschikbaar op wandel- en fietsafstand van deze uitzonderlijke woning.

Is je interesse gewekt? Neem dan snel contact op met ons. Onze bouwadviseurs nemen graag de tijd om op uw vragen te antwoorden.

Interesse?
Neem nu contact op