Wilsele

Villa Rietveld

Vanaf
€514.000

Adres
Rietveld 25 - 3012 Wilsele


  • inclusief raamdecoratie en verlichtingsarmaturen
  • reeds geschilderd
  • makkelijk bereikbaar

Volledig instapklare woning te Wilsele.

In Rietveld, een rustige woonbuurt in Wilsele-Putkapel, stelt Unicas deze volledig afgewerkte - instapklare - halfopen woning te koop.  

De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, een super-uitgeruste badkamer, leefruimte met open keuken, ruime berging en garage, een gastentoilet op het gelijkvloers en een afzonderlijk toilet op de verdieping, twee terrassen en een aangelegde tuin.  

Bovendien beschikt de woning over vloerverwarming op gelijkvloers en verdieping, aangestuurd door een warmtepomp. Er zijn eveneens acht zonnepanelen voorzien, zodat ook de elektriciteitsfactuur in deze woning aangenaam laag blijft.

Heel de woning werd opgeschilderd, en van smaakvolle raamdecoratie en verlichtingsarmaturen voorzien.

Bekijk woningenCarl De Beule
Nadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Contacteer ons

Luc De Puysseleir, Kati De Ro, Nadine Plas & Carl De Beule

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 1 Woning beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Lot 25
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Lot 25 Halfopen bebouwing
Woonopp. van 150 m2
Grondopp. van 426 m2
€ 514.000 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Wonen en werken in perfecte harmonie

Omwille van haar ligging is Villa Rietveld de perfecte uitvalsbasis voor elk jong gezin. Een verkeersarme buurt met een speelpleintje voor de kids, school en supermarkt letterlijk om de hoek, en de oprit naar de E314 op minder dan twee kilometer van de deur. Bovendien is het centrum van Leuven via het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar.

Benieuwd naar deze unieke Unicas-creatie? Neem dan snel contact met ons op om een bezoek in te plannen. Laat U overtuigen door onze visie op Uniek wonen.

Interesse?
Neem nu contact op