Schepdaal

Residentie Newton

Vanaf
€292.150

Adres
Ninoofsesteenweg 1032 - 1700 Schepdaal


  • Lichtrijke nieuwbouwappartementen
  • Ruime privéterrassen
  • Prachtige binnentuin

Residentie Newton, dat zijn 14 lichtrijke appartementen voor jouw unieke woonervaring. 

Enkele troeven van dit project? Door de ideale ligging nabij op- en afritten van belangrijke invalswegen, nabijheid van winkels en recreatievoorzieningen én aanwezigheid van een prachtige binnentuin is het hier heerlijk wonen.

Elk appartement geniet van veel lichtinval, een doordachte indeling en bovendien is elk appartement afgewerkt met zorgvuldig gekozen materialen die mooi met elkaar harmoniëren. Daarbovenop beschikt elk appartement over minstens één privé-terras. 

Het gebruik van duurzame en energie-efficiënte materialen maakt het plaatje helemaal compleet. We kunnen met trots kunnen zeggen dat dit project uniek is voor deze regio.  

Er zijn reeds instapklare appartementen beschikbaar. Het loont dan ook meer dan de moeite een bezoek te brengen aan deze unieke units.

Benieuwd naar alle details? Of plan je graag een bezoek? Neem zeker contact op, onze bouwadviseurs nemen graag de tijd om je uitgebreid te informeren.

 

Bekijk appartementenNadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Contacteer ons

Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op

Ontdek dit project


Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Appartement 0.6 Gelijkvloers
Aantal slaapkamers: 1
€ 292.150 *
Appartement 1.6 1ste verdieping
Aantal slaapkamers: 2
€ 377.375 *
Appartement 1.8 1ste verdieping
Aantal slaapkamers: 3
€ 422.500 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Wonen in het hart van Schepdaal

Residentie Newton kiezen als jouw woonplek in Schepdaal, dat is wonen in de buurt van alle voorzieningen. Supermarkten liggen op wandelafstand. De wekelijkse markt vind je vlak om de hoek. Maar ook voor de bibliotheek, delicatessenzaken, banken, scholen of de fitness hoef je je niet ver te verplaatsen. geniet je van de voordelen van een stad in een rustige woonomgeving. Daarnaast geniet je gratis en onbeperkt van de prachtige natuur in onder meer De Wolfsputten. Een paradijs voor gezinnen en sportievelingen. Zwemmen doe je in Dilkom, op nog geen 10 minuten rijden vanaf de woonsite. Op amper 6 minuten vind je een leuke speeltuin in het Begijnenborrebos, maar ook de atletiekpiste van Dilbeek Athletics en het tennisveld van Tennisclub Pajottenland bevinden zich op minder dan 10 minuten afstand.

  • Tal van recreatiemogelijkheden
  • Rustige woonomgeving
  • Op 10 minuten van het station Dilbeek

Interesse?
Neem nu contact op