Dilbeek

Kraaienbroekveld

Vanaf
€925.554

Adres
Kraaienbroekstraat - 1700 Dilbeek


  • duurzame materialen en technieken 
  • optimaal wooncomfort
  • moderne en klassieke ontwerpen

Op zoek naar jouw nieuwe thuis in Dilbeek? Ontdek de mogelijkheden van Villapark Kraaienbroekveld: lichtrijke, stijlvolle en functionele ééngezinsvillas.

Dit nieuwbouwproject heeft omwille van zijn ligging alle troeven in handen als jouw ideale thuisbasis. Alle invalswegen naar Brussel en de grote stedelijke centra van ons land liggen in de nabijheid van de projectsite. Door de nabijheid van het centrum van Dilbeek en grote shopping centra is winkelen evenmin een tijdverslindende bezigheid. En voor de kids is er een ruim aanbod aan scholen en ontspanningsmogelijkheden. Allen op een steenworp van je voordeur.

Voor elke villa van Villapark Kraaienbroekveld werd een specifiek architecturaal verhaal uitgewerkt. Elke woning is individueel karaktervol en anders. Bovendien blinken de villa’s uit door het gebruik van kwalitatieve materialen, en bieden ze het neusje van de zalm qua technieken. Op deze manier verankert Unicas duurzaamheid en wooncomfort in elk van deze bijzondere villa’s.

Voor de afwerking werden ruime budgetten voorzien, zodat ook de keuze van de afwerkingsmaterialen op zich een plezierige belevenis wordt. Door een gepersonaliseerde keuze kan elke klant nog een eigen toets aan de villa geven die best bij zijn smaak past.

Zo zijn er zes moderne en zes klassieke villa’s, elk met hun specifieke stijlkenmerken en architectuur. Wat wel voor alle villa’s gelijk is, is hun volledige afwerking, tot en met de terrassen, opritten, tuinpaden en tuinaanleg. Zo ontzorgt Unicas zijn klanten, door instapklare high-end woonoplossingen uit te werken die turn-key worden opgeleverd.

Is je interesse gewekt? Contacteer ons dan snel, onze bouwadviseurs helpen je graag verder.

Bekijk woningenCarl De Beule
Nadine Plas
Tim Van Impe
Luc De Puysseleir
Koen Heysselaer

Contacteer ons

Koen Heysselaer, Luc De Puysseleir, Tim Van Impe, Nadine Plas & Carl De Beule

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 2 Woningen beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Lot 7 Lot 3
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Lot 3 Open bebouwing
€ 1.007.701 *
Lot 7 Open bebouwing
€ 925.554 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Dit project omvat 12 ééngezinsvilla’s, allen in open verband, en situeert zich langs de Kraaienbroekstraat te Dilbeek, een doodlopende straat die uitgeeft op oninneembaar groen.

Interesse?
Neem nu contact op